توصیه های عضو مجلس خبرگان رهبری به زائران بیت الله در جوار مسجدالنبی(ع)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، مراسم قرائت دعای پرفیض کمیل شامگاه پنجشنبه با حضور پرشور زائران ایرانی در هتل «مدینه الجدیده» مدینه منوره برگزار شد.
در این مراسم باشکوه «حامد علیزاده» قاری بین المللی و عضو گروه قرآنی نور به تلاوت آیاتی از کلام وحی پرداخت.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین «سید ابوالحسن حسن زاده» نماینده مجلس خبرگان رهبری در سخنانی به اهمیت موضوع حق الناس و ضایع کردن حقوق دیگران اشاره کرد و زائران بیت الله را به محاسبه نفس و بازگشت به خویشتن توصیه نمود.
در ادامه «حاج امیر نعیمی» هم با صدای گرم خود همنوا با کمیل نخعی، فریاد مظلومیت علی بن ابیطالب(ع) را در شهر رسول خدا سر داد.
همجواری با مسجدالنبی(ع) و خانه حضرت زهرا(س) و طنین نوای مظلومیت علی(ع) حال و هوای ویژه ای به این جلسه داده بود.