بازدید مسئول دفتر نمایندگی بعثه در نجف از آشپزخانه الغدیر+عکس

حجت الاسلام و المسلمین کاردان از آشپزخانه مرکزی الغدیر در نجف اشرف محل طبخ غذای زائران کاروان های عتبات سازمان حج و زیارت بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج؛ حجت الاسلام والمسلمین حسین کاردان مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در نجف اشرف به همراه آقای جواد رائیجیان مسئول دفتر ستاد سازمان حج و زیارت در این شهر با حضور درآشپزخانه مرکزی الغدیر از نزدیک درجریان چگونگی تهیه غذا و اقلام مورد نیاز برای طبخ غذای زائران کاروان های عتبات عالیات سازمان حج و زیارت قرار گرفتند.



در ابتدای این بازدید، حجت الاسلام و المسلمین کاردان ضمن تقدیر از زحمات صادقانه و بی وقفه کارکنان این آشپزخانه، کمی ها و کاستی های موجود در این واحد را بررسی و به طرف عراقی تاکید کرد که طبق دستورالعمل ها از مواد اولیه مرغوب برای طبخ غذای زائران عتبات استفاده شود.


آشپزخانه الغدیر که یکی از بزرگترین آشپزخانه های متمرکز طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در عراق است درحال حاضر روزانه 1600 پرس غذا طبخ می کند و این تعداد در زمان پیک کاری به بیش از  ۱۰ هزار پرس غذا در روز می رسد.



در این بازدید آقای خداپرست مسئول آشپزخانه مرکزی نجف اشراف، در خصوص روند تهیه مواد اولیه و طبخ غذا برای پذیرایی از زائران عتبات گزارشی ارائه کرد.



در پایان این دیدار نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجت الاسلام و المسلمین حسین کاردان و حضور گرم کارکنان آشپزخانه مرکزی الغدیر اقامه شد و با نوای گرم ذاکر آل الله حاج احمد زمانی رنگ و بوی معنوی به خود گرفت.