طنین روضه مظلومیت یگانه فرزند امام رضا(ع) در مدینه الرسول(ص) + فیلم
زائران ایرانی شهر پیامبر(ص)، ساعتی در مجلس روضه شهادت جوادالائمه(ع) گردهم آمدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، عصر سه شنبه ششم خردادماه مدینه النبی(ص)، میزبان مجلس روضه شهادت جوادالائمه شد.
زائران اعزامی از ایرانِ امام رضا(ع) در هتل «اندلس الماسی» گرد هم آمدند تا در مجلس عزای ابن الرضا(ع) شرکت کنند و کمی عقده دل را در شهر مظلوم مدینه باز کنند.
در این محفل نورانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر ناصر رفیعی، در سخنانی به علاقه ویژه امام جواد(ع) به حضرت زهرا(س) اشاره کرد و افزود: ایشان حتما هر روز ۲ رکعت نماز در منزل حضرت زهرا(س) به جا میآوردند و همچنین به سایرین توصیه میکردند اگر به حج مشرف می شوید حتماً به نیابت مادرم حضرت فاطمه زهرا(س) طواف کنید.
حجت الاسلام رفیعی در ادامه با بیان اینکه جوادالائمه(ع) ۳ شاگرد برجسته به نام های فضل بن شاذان، عبدالعظیم حسنی و علی بن مهزیار داشتند که هر ۳ در ایران مدفون هستند، به بیان ماجرایی از ارتباط حضرت عبدالعظیم با امام نهم شیعیان پرداخت.
این کارشناس مذهبی اظهار داشت: جناب عبدالعظیم به امام جواد(ع) گفت من امام علی(ع) را ندیدم اما خواهشی از شما دارم و آن اینکه حدیثی از ایشان برای من نقل کنید و هنگامیکه جوادالائمه حدیثی خواندند، عبدالعظیم حسنی درخواست حدیثی دیگر کرد و این کار را تا 12 مرتبه تکرار کرد تا نهایتا حضرت، 13 حدیث از امیرالمومنین(ع) را برای این شاگرد برجسته اش بیان کرد.
حجت الاسلام رفیعی در ادامه به بیان برخی از این احادیث برای جمع عاشقان امیرالمومنین(ع) پرداخت و اظهار داشت: مولا علی می فرمایند "اینکه مردم با هم تفاوت دارند به نفع شان است" از این حدیث نتیجه می گیریم که هیچ وقت به نداشته غصه نخورید به داشته ها نگاه کنید و تامل کنید در آنچه که دارید.
در بیان دیگر امام علی(ع) می فرمایند: "اگر انسان ها از عیب های هم خبر داشتند بدن های همدیگر را به خاک نمی سپردند" اما ویژگی ستارالعیوبی خدا باعث می شوند انسانها از حقیقت یکدیگر خبر نداشته باشند و ما هم باید عیب های یکدیگر را بپوشانیم.
در ادامه این محفل انس و معرفت که در عصر روز شهادت جوادالائمه برگزار شد، حاج مهدی سروری از مادحین حرم علی بن موسی الرضا(ع) به روضه خوانی و مدیحه سرایی در رثای یگانه فرزند امام هشتم شیعیان پرداخت.
همچنین آقای سیدمحمدمهدی شیخ الاسلامی قاری عضو کاروان قرآنی نور هم در ابتدای این نشست آیاتی از کلام الهی را تلاوت کرد.