خبر درگذشت «عثمان طه» تکذیب شد

با افزایش شایعات درباره درگذشت شیخ عثمان طه، خوشنویس مشهور قرآن کریم، یکی از نزدیکان او از سلامتی‌اش خبر داد و شایعه مرگ وی را تکذیب کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از ایکنا، با افزایش شایعات درباره درگذشت شیخ عثمان طه، خوشنویس قرآن کریم در چاپخانه قرآن در مدینه منوره، «احداث العرب» با یک منبع نزدیک شیخ عثمان طه تماس گرفت و وی تأکید کرد که شایعات مربوط به مرگ شیخ عثمان صحت ندارد.


رضا عبدالسلام، گوینده و رئیس سابق شبکه قرآن کریم، درباره مرگ دکتر عثمان طه، کاتب قرآن کریم اعلام کرد که خبر مرگ او که از چند ساعت پیش در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، شایعه است.


رضا عبدالسلام، گوینده رادیو، در پستی در صفحه شخصی فیسبوک خود نوشت: دکتر عثمان طه، کاتب قرآن، حالش خوب است. من همین الان با خانه دکتر عثمان طه، خوشنویس قرآن، در مدینه منوره تماس گرفتم و همسر محترمش به من اطلاع داد که خبر فوت او صحت ندارد. او در سلامت کامل است و کارش را به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهد.


همسرش  گفته است که او از همه کسانی که درباره او سؤال می‌کنند تشکر می‌کند و آرزو می‌کند که مردم قبل از انتشار این خبر، در مورد آن تحقیق کنند.


رئیس سابق شبکه قرآن کریم، سخنان خود را با دعا برای طول عمر و سلامتی کاتب قرآن کریم به پایان رساند و او را «عالمی بزرگ» توصیف کرد.