اعلام برنامه های بعثه مقام معظم رهبری در نجف اشرف
همزمان با فرارسیدن ایام ارتحال امام امت(ره) مراسم سخنرانی، مدیحهسرایی و قرائت دعای ندبه و کمیل با حضور مداحان و سخنرانان برجسته در حرم مطهر امیر المومنین حضرت علی (ع) برگزار می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ؛ با توجه به فرارسیدن 14 و 15 خرداد و سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) براساس برنامه ریزی صورت گرفته از سوی دفتر بعثه مقام معظم رهبری در نجف اشرف، روزهای شنبه تا پنجشنبه در دو نوبت پس از نماز صبح و نماز مغرب و عشاء مراسم سخنرانی و مرثیهسرایی به زبان فارسی در بارگاه امیرالمومنین حضرت علی (ع) در مدرسه غروی برگزار میشود.
روایتگری تخصصی حرم و ستارگان حرم نیز روزانه دو نوبت بعد از پایان مراسم سخنرانی و مدیحه سرایی در داخل صحن حضرت امیر المومنین در مدرسه غروی، یک نوبت در بیت تاریخی حضرت امام (ره) ساعت 8:30 دقیقه و یک نوبت هم در مرقد صافی صفا ساعت 10 صبح با حضور زائران برگزار می شود.
براساس این گزارش، قرائت دعای کمیل شبهای جمعه بعد از نماز مغرب و عشا و قرائت دعای ندبه صبح جمعه بعد از نماز صبح در حرم حضرت امیر المومنین در مدرسه غروی از دیگر برنامه های این ایام است.