انجام پروازهای حج تمتع ایستگاه ارومیه؛ زودتر از موعد پرواز

عملیات رفت حج تمتع ۱۴۰۴ در ایستگاه آذربایجان غربی با انجام نهمین و آخرین پرواز در ساعت ۱۸:۰۵ روز نهم خرداد به مقصد جده، با موفقیت به پایان رسید.

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، ساعت 18:05 دقیقه شامگاه امروز نهمین وآخرین پرواز اعزام حجاج استان آذربایجان غربی ارومیه را به مقصد جده ترک کرد.


در مجموع، طی این عملیات که از پنجم تا نهم خردادماه ادامه داشت، تعداد ۲۲۶۹ زائر شامل ۱۱۴۱ مرد و ۱۱۲۸ زن در قالب ۹ پرواز از فرودگاه ارومیه به شهر جده اعزام شدند.


همچنین مقدار ۳۷۶۲۱ کیلو‌گرم‌ بار و جامه دان زائران نیز با پروازهای حج این ایستگاه حمل شد.


از مجموع پروازها، ۷ پرواز با تایپ AB6 و ۲ پرواز با تایپ A310 انجام و تمامی پروازها زودتر از زمان برنامه‌ریزی‌شده، فرودگاه ارومیه را ترک کردند. میزان صرفه‌جویی زمانی کل در پروازها ۱۳۰ دقیقه بوده است.


در عملیات حج تمتع در بسیاری از ایستگاه‌های پروازی حج امسال شاهد صرفه‌جویی زمانی و مدیریت منسجم عملیات بود، و انتقال زائران استان آذربایجان غربی نیز با اجرای دقیق برنامه‌های پروازی و هماهنگی کامل میان عوامل اجرایی، پروازها زودتر از زمان مقرر انجام شدند.