در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام (ره) در نجف تاکید شد؛

انقلاب اسلامی باعث احیای اسلام گردید

در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، در بیت امام راحل در نجف اشرف آیت‌الله حسینی به بررسی دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با حضور جمعی از علما، فضلا و دوستداران انقلاب اسلامی در بیت امام امت در نجف اشرف برگزار شد. آیت‌الله سیدمجتبی حسینی نماینده مقام معظم رهبری در عراق در این مراسم با اشاره به اینکه اسلام پیش از انقلاب، دینی منحصر به امور فردی بود، گفت: انقلاب اسلامی باعث احیای اسلام شد و این دین را به عنوان یک نظام جامع و کامل برای اداره جامعه مطرح کرد.


وی افزود: امام خمینی (ره) روح عزت و حیثیت را به جامعه اسلامی بازگرداند. مسلمانان پیش از انقلاب احساس حقارت می‌کردند، اما امام با عزت بخشیدن به آنان، باعث افتخار مسلمان بودن شدند.


عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه امت اسلامی به برکت امام راحل شناخته شد، اظهار داشت: امام خمینی (ره) گرایش‌های قومیتی و ملیتی را کنار زد و هر مسلمانی در هر جای دنیا، خود را عضوی از امت اسلامی دانست.


نماینده مقام معظم رهبری در ادامه به گوشه ای از دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد و  صدور انقلاب را از امتیازات دیگر حرکت امام راحل.


آیت‌الله حسینی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) شیعه و فقه شیعی را به دنیا شناسان،زندگی زاهدانه و ساده زیستی برای مسئولین مملکتی را از ویژگی‌های مهم امام (ره) دانست و افزود: امام با این ویژگی، بت تکبر و تبختر مسئولین را شکست.


نماینده مقام معظم رهبری در عراق، احساس شخصیت و هویت دادن به ایران و ایرانی و ایجاد استقلال و عدم وابستگی به شرق و غرب را از دیگر رهاوردهای مهم امام خمینی (ره) برشمرد.


آیت‌الله حسینی در پایان سخنان خود، از بیت امام خمینی (ره) و به خصوص سید علی خمینی به خاطر اینکه این مکان را مأمن و مأوای مردم قرار داده‌اند، تشکر کرد.