ویژه‌برنامه مبلغان الازهر در موسم حج + عکس

مبلغان و واعظان الازهر با حضور در موسم حج امسال در روند آگاهی‌بخشی مناسک حج به زائران بیت‌الله الحرام حضوری فعال دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل ازایکنا، این گروه از مبلغان الازهر با همکاری وزارت همبستگی اجتماعی مصر و در راستای نقش الازهر در تبلیغ و آگاهی‌بخشی دینی در موسم حج حضور یافته‌اند.


علما و مبلغان الازهر در این برنامه از لحظه آغاز سفر زائران تا زمان انجام مناسک مختلف در خدمت زائران خواهند بود و ارائه مطالب و دروس هدایت‌بخش، برگزاری جلسات ویژه مناسک حج به زبان ساده و پاسخگویی به سؤالات زائران از برنامه‌های آنان در این ایام است.


مباحث ارائه‌شده در این برنامه تنها مختص ابعاد فقهی حج نیست، بلکه به بعد معنوی این فریضه نیز اختصاص خواهد یافت و در آن تأکید خواهد شد که والاترین هدف حج تزکیه نفس، تحکیم ارتباط با خدا و نشر ارزش‌های همدلی و همکاری در جامعه است.


محمد الجندی، دبیرکل مجمع تحقیقات اسلامی الازهر در این باره گفت: مشارکت مبلغان زن و مرد الازهر در موسم حج در راستای تجمیع فعالیت‌های سازمان‌های مصری خدمات‌رسانی به زائران انجام شده و گامی مهم برای تقویت آگاهی‌بخشی دینی و افزایش آرامش معنوی زائران است.



وی افزود: این مشارکت در راستای نقش الازهر در خدمت‌رسانی به جامعه صورت گرفته و بیانگر رسالت جهانی این مرکز در آگاهی‌بخشی و ارشاد در داخل مصر و همه جوامع انسانی است که به خطابه محبت‌آمیز و ارشادات خردمندانه نیاز دارند.


الجندی تصریح کرد: الازهر از نهادهای دینی پیشگام در آگاهی‌بخشی دینی است و هر جا مردم باشند، در آنجا حضور می‌یابد تا مفاهیم هدایت‌بخش، آرامش و سلوک اخلاقی و معنوی را در میان آنان نهادینه کند.