اندونزی: عمده مواد اولیه غذای حجاج از خارج عربستان تأمین می‌شود

دبیرکل سازمان تضمین محصولات حلال اندونزی با تأکید بر اینکه عمده مواد اولیه حجاج این کشور، از خارج از عربستان تهیه می‌شود، به آنها درباره سلامت و حلال‌بودن این مواد غذایی اطمینان خاطر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، محمد عقیل ارهام، دبیر کل سازمان تضمین محصولات حلال اندونزی درباره سلامتی خوراک زائران اندونزیایی گفت: براساس بازرسی‌ها و مدنظر قرار دادن استانداردهای بسیار دقیق سلامت خوراک زائران اندونزی تضمین شده است و بهترین مواد غذایی تهیه شده در آشپزخانه‌های پیشرفته با فناوری‌های روز صنایع غذایی تبدیل به خوراک سلام و البته حلال خواهد شد.


وی اظهار داشت: هدف از نظارت ما این بود که اطمینان حاصل کنیم زائران حج اندونزیایی از سوی آشپزخانه‌هایی با استانداردهای مناسب خدمات دریافت می‌کنند. تمام غذاها باید حلال، ایمن، سالم و همچنین متناسب با ذائقه مردم اندونزی باشد.


بررسی‌های انجام‌شده در تاریخ 27 و 28 مه، بر جنبه‌های مختلفی تمرکز داشت که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به بهداشت آشپزخانه، شیوه‌های فرآوری غذا و همچنین نحوه توزیع و مستندسازی مواد اولیه اشاره کرد.


ارهام توضیح داد: ما مواد اولیه مانند برنج، ادویه‌جات، روغن پخت‌وپز، آب و آرد را به‌صورت دقیق بازرسی کردیم. همچنین چگونگی شست‌وشو، خشک‌کردن، پخت و بسته‌بندی غذا را از نزدیک مورد بررسی قرار دادیم.


بر اساس اعلام  سازمان تضمین محصولات حلال اندونزی، تمام آشپزخانه‌ها از دستورالعمل‌های تجزیه و تحلیل مخاطرات و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) پیروی می‌کنند تا کیفیت در تمام مراحل تأمین، آماده‌سازی و بسته‌بندی غذا تضمین شود.


وی همچنین با اشاره به نتایج بازرسی‌های انبارها افزود که بسیاری از مواد اولیه از خارج عربستان تأمین می‌شوند. برنج از تایلند و هند، گوشت منجمد از پاکستان و برزیل، و سایر اقلام از فیلیپین و مالزی وارد می‌شود.


او خاطرنشان کرد: هرچند به میزان کم، اما مواد اولیه‌ای از اندونزی نیز به‌تازگی در فرآیند تهیه غذا مورد استفاده قرار گرفته است.


در همین راستا، سازمان مدیریت مالی حج اندونزی (BPKH) نیز عصاره‌های ادویه‌ای دارای گواهی حلال را معرفی کرده تا اطمینان حاصل شود که غذاهای ارائه‌شده با ذائقه زائران اندونزیایی همخوانی دارد.


| شناسه مطلب: 128604




حج تمتع حج 1404