حج نگار_32/ برای فلسطین

همایش سراسری زائران ایرانی اهل سنت با عنوان «همگرایی اسلامی در حج برای دفاع از فلسطین» با حضور و سخنرانی نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، رئیس سازمان حج و زیارت و نماینده اهل سنت استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری برگزار شد.

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، سرپرست حجاج ایرانی امروز در این گردهمایی با اشاره به حضور خود در جمع برادران اهل سنت گفت: در این جمع‌ها همواره صفا و صمیمیت اهل سنت را با شیعیان می‌دیدم. این وحدت باید روزافزون شود تا الگوی جهان اسلام گردد.


وی کارکرد شعارهای حج را همسو کردن توان‌ها و ظرفیتها دانست و با ابراز خوشحالی از حضور در جمع زائران اهل سنت، ضمن بیان توصیه هایی برای استفاده هر چه بهتر از موسم حج و خودسازی و حضور در بیت الله الحرام گفت: پیامبر اکرم(ص) نیز از همین جا برای عبادت به غار حرا می‌رفت و با خدای خود راز و نیاز می‌کرد؛ شما عزیزان هم در ایام حضور در مکه مکرمه، تمام تلاش خود را برای خودسازی به کار برید.


نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به آیه «لَقَدْ جَاءَکُمْ رَسُولٌ مِّنْ أَنفُسِکُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْکُم بِالْمُؤْمِنِینَ رَءُوفٌ رَّحِیمٌ» به زائران بیت الله توصیه کرد چهار ویژگی پیامبر اکرم را در خودمان ایجاد کنیم.


مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های مراسم عظیم حج را در "حج‌نگار" ببینید:


850 سهمیه جدید حج برای ایران


تاکید سرپرست حجاج ایرانی برای بهره گیری از علم روز در عملیات حج 


آزادی قاسمیان به روایت سفیر ایران در عربستان