سرپرست حجاج ایرانی در دیدار خانواده معظم شهدا:
آفرین به فرزندان ملت ایران که در شهادت بر هم سبقت می‌گرفتند

مراسم تجلیل از خانواده معظم شهدا که امسال جزو ضیوف الرحمان هستند، همزمان با شب شهادت امام محمد باقر(ع) با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، در این مراسم بعد از مرثیه سرایی حاج علی مالکی نژاد و قرائت اشعاری در خصوص شهدا، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: آفرین به فرزندان ملت ایران که در شهادت بر هم سبقت می‌گرفتند و برای آن اشک می ریختند.


وی با اشاره به آیه شریفه « ولَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ» اظهار کرد: شهدا هم زنده هستند، هم نزد پروردگارند و هم پیش خدا روزی می‌خورند. هر کس یکی از این سه فضیلت را داشته باشد، به خود می بالد، اما شهدا این سه ویژگی را با هم دارند و با اولین قطره خونشان که بر زمین می ریزد، خداوند کاملاً آنها را می بخشد.



سرپرست حجاج ایرانی با بیان این که «بهشت را به بها می دهند، نه بهانه» گفت: امام این سرزمین، حضرت ابراهیم علیه السلام است که خدای بزرگ در وحی خود می‌گوید «سلام علی ابراهیم». ابراهیم(ع) فداکاری‌های فراوان کرد؛ هم از آزمایش ایثار فرزندش سرافراز بیرون آمد، هم مالش را در راه خدا بخشید و هم به بذل جانش آزموده شد و وقتی از همه آزمون‌ها سربلند بیرون آمد، به مقام امامت رسید. حالا بعد از 6000 سال هر کس نماز طواف می‌خواند، باید پشت مقام ابراهیم بخواند و به ابراهیم(ع) اقتدا کند.



نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت شهادت را آرزوی بهترین بندگان خدا دانست و افزود: تا وقتی در راه خدا ایثار نکنیم، قیمت پیدا نمی کنیم و اگر شهدا الگو شدند، ناشی از سرمایه گذاری آنها برای خداست. وقتی زندگی بسیاری از شهدا را مرور کنیم، می بینیم آنها پاک زندگی کردند.


وی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) گفت: اگر خداوند بخواهد به کسی شرافت بدهد، با بلا او را آزمایش می‌کند؛ امام صادق(ع) هم بلا را زینت مومن می داند؛ چرا که اگر انسان مورد آزمایش قرار گیرد، رشد می کند، و الّا مرداب می شود.



سرپرست حجاج ایرانی در بیان خاطره ای از یکی از شهدا افزود: در دوران دفاع مقدس برای تدفین شهیدی به یک روستا رفتم. این شهید بزرگوار یک سرباز بود. درخواست کردم وصیتنامه اش را بیاورند. در وصیتنامه نوشته بود خدایا آرزو دارم بهار عمرم(جوانی ام) را در راه تو نثار کنم و در کشمکش های پوچ طبیعت مدفون نگردم. گل عمر همین جوانی است. کشمکش های پوچ طبیعت همین مواردی است که ما دنبالش هستیم.


وی به خانواده شهدا توصیه کرد در سرزمین وحی هم به یاد شهدا باشند و آنها را در این سفر به طواف، نماز و ختم قران در مسجدالحرام مهمان کنند.


در پایان به خانواده های شهدای حاضر در این دیدار، یک جلد کلام الله مجید به رسم یادبود تقدیم شد.