احوال حج_41/ رؤیای صادقه حج در خواب تست کنکور + فیلم

در دوره‌ای که برای کنکور آماده می‌شدم شبی خواب دیدم جلوی یکی از تست‌ها اسم خودم نوشته شده بود.

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، علیرضا قزوه نویسنده کتاب «پرستو در قاف» در ادامه روایت خود از سفر حج و نگارش سفرنامه خود گفت:  زمانی که برای کنکور و ورود به دانشگاه درس می‌خواندم، در خواب تستی را دیدم که نام خودم روی آن نوشته شده بود. آن زمان سال چهارم دبیرستان بودم و برای قبولی در دانشگاه مشغول درس خواندن و تست زدن بودم. یک شب در خواب دیدم که نام من نیز در میان گزینه‌های یک تست چهارجوابی قرار دارد. نام شخص دیگری هم در آن تست به یاد دارم که اکنون در خارج از کشور زندگی می‌کند و فضای دیگری دارد، اما نامش را نمی‌برم.



این رویا در ذهنم ماند تا اینکه سفرنامه من نوشته شد. یادم می‌آید تقریباً چند سال بعد، بخشی از سفرنامه «پرستو در قاف» در کتاب‌های درسی منتشر شد و پس از آن در سال‌های کنکور نیز به عنوان سؤال مطرح می‌گردید. تقریباً حدود ۱۰ تا ۱۵ سال پس از دوران تحصیل دانشگاهی‌ام، این رویا به حقیقت پیوست و سال‌ها به عنوان سؤال کنکور مطرح می‌شد. حتی گاهی اوقات اکنون نیز دوستان می‌گویند که امسال سؤالی درباره شما در کنکور مطرح شده بود.


البته این موضوع، افتخار بزرگی نیست که نام کسی در کنکور یا کتاب درسی مطرح شود. شاید روزگاری برای من اینها دغدغه‌های بزرگی بودند و فکر می‌کردم چقدر مهم هستند، اما اکنون دیگر چندان برایم مهم نیستند. از آن جهت که حدود ۶۰ تا ۷۰ جلد کتاب تألیف کرده‌ام، اگرچه بسیاری از آنها را اکنون در اختیار ندارم و حتی تعداد دقیق عنوان‌هایشان را نیز نمی‌دانم. با این حال، همچنان تلاش می‌کنم بنویسم.