۱۶۲۰ زائر خراسان جنوبی در حج تمتع امسال شرکت کردند

مدیر حج و زیارت استان خراسان جنوبی از حضور هزار و ۶۲۰ زائر استان در حج تمتع امسال خبر داد.

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، حسین دستگردی گفت: در کنگره بزرگ حج تمتع سال جاری هزار و 620 نفر از مردم استان توفیق داشتند که شرکت کنند.


وی ادامه داد: زائران استان در کنار سایر زائران کشور در روز هشتم ذی‌الحجه محرم شدند و به سرزمین منا و عرفات عزیمت کردند.


مدیرحج و زیارت خراسان جنوبی ادامه داد: در روز نهم ذی‌الحجه نیز زائران استان در مراسم برائت از مشرکین شرکت کرده و همچنین در مراسم پر فیض عرفه حضور یافتند.


دستگردی بیان کرد: زایران بعد از اتمام وقوفشان در سرزمین عرفات به سرزمین مشعر الحرام منتقل شدند و طبق برنامه ریزی انجام شده از قبل رمی جمرات خود را انجام دادند و در صبح عید نیز قربانی آنها با موفقیت انجام شد.


وی یادآور شد: امروز که یازدهم ذی الحجه است نیز طبق ساعت بندی و برنامه ریزی انجام شده زائران رمی جمرات خود را انجام خواهند داد‌ مدیر حج و زیارت خراسان جنوبی در پایان خاطرنشان کرد: زائران استان در سلامت کامل به سر می برند و دعاگوی تمام مردم استان در سرزمین مکه و مدینه هستند.