نیروهای اشغالگر اسرائیل فعالان کشتی «مادلین» عازم غزه را دستگیر کردند

نیروهای اشغالگر اسرائیل به کشتی «مادلین» متعلق به «ناوگان آزادی» حمله کردند و فعالان حاضر در آن را در حالی که سعی در شکستن محاصره غزه داشتند، دستگیر کردند.

به گزارش المیادین، ائتلاف ناوگان آزادی اعلام کرد: نیروهای دریایی اسرائیل نیمه‌شب یکشنبه-دوشنبه به کشتی «مادلین» متعلق به ائتلاف «ناوگان آزادی» که حامل فعالان همبستگی بین‌المللی در مسیر سواحل غزه بود حمله کردند.


بگفته منابع آگاه در ائتلاف، چهار قایق اسرائیلی در تلاش برای تصرف کشتی به آن نزدیک شدند و سپس بدون هیچ مقاومت قابل توجهی همه فعالان حاضر در کشتی را که تلاش دادند محاصره نوار غزه را بشکنند، دستگیر کردند.


زاهر بیراوی، رئیس کمیته بین‌المللی شکستن محاصره غزه، با صدور پیامی خطاب به «جهان آزاد» خواستار اعمال فشار بر اسرائیل برای تضمین امنیت فعالان حاضر در کشتی و توقف این حمله شد.


رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که نیروی دریایی این کشتی را به بندر اشدود منتقل کرده است تا مقدمات اخراج بازداشت‌شدگان به کشورهایشان را فراهم کند.


در همین حال، روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد که ارتش اسرائیل بر کشتی مادلین که به سمت نوار غزه می‌آید، مسلط شده و ۱۲ فعال در این کشتی را بازداشت کرده است و درحال زمینه چینی اخراج شان است.


پیش از این، ائتلاف ناوگان آزادی در تلگرام خود نوشت که ارتباط با کشتی پس از حمله نیروهای اشغالگر به آن قطع شده و این امر نشان می دهد که کشتی در کنترل کامل نیروهای صهیونیستی است.


این اقدام در سایه درخواست‌های فزاینده بین‌المللی برای پایان دادن به محاصره تحمیلی غزه توسط اشغالگران، انجام شده است.


ائتلاف ناوگان آزادی، که شامل فعالان همبستگی از سراسر جهان است، از طریق این ابتکارات به دنبال شکستن محاصره دریایی تحمیلی بر نوار غزه است. اما تحرکات آن همیشه با مخالفت‌های اسرائیل با هدف جلوگیری از رسیدن هرگونه کمک یا حمایت مستقیم به ساکنان غزه، تشدید رنج غیرنظامیان آنجا و افزایش پیچیدگی‌های سیاسی و امنیتی در منطقه مواجه می‌شود.


یسرائیل کاتز، وزیر جنگ اسرائیل، روز یکشنبه اعلام کرد که به ارتش اسرائیل دستور داده است تا به سرعت برای جلوگیری از رسیدن ناوگان بشردوستانه مادلین به نوار غزه محاصره شده، اقدام کند.


کاتز در بیانیه‌ای تاکید کرد که ارتش اسرائیل اجازه نخواهد داد که این کشتی به سواحل غزه برسد. همچنین تهدید کرد که از تمام ابزارهای لازم برای جلوگیری از آن استفاده خواهد کرد.


برهمین اساس، رسانه‌های اسرائیل فاش کردند که واحد کوماندوی ۱۳ وابسته به نیروی دریایی اسرائیل شب گذشته دستوری مبنی بر توقیف کشتی را دریافت کردند.