حاجی نوشت؛
سرزمین آرزوها، بزرگترین شهر چادری جهان

خیمه های سفید رنگ منا، از ماندگارترین خاطرات حج برای حاجیان و زائران سرزمین وحی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حاجیه خانم فرزانه فرهنگیان که به تازگی مناسک حج خود را به پایان رسانده در متنی نوشت:


آن روز همچنان خورشید مهربان سوزان بود که رسیدیم به سرزمین آرزوها، بزرگترین شهر چادری جهان، منظره ای ماورایی و روحانی از خیمه های منظم سفید در دل کوه ها.
هم اکنون چندین ساعت است مبیت تمام شده است. از منا که آمدیم مبهوت بودم. سه روز و دو شب بیتوته منا، قلب حج بود، اوج استقامت و دعا.


صد حیف آنگونه که باید نفهمیدش، شاید دل مشغول گرما، کم خوابی، جای خواب هر چه بود از دل غافل من است.ربّ من، شب در سکوت، در آن راهروهای تنگِ بین چادرها صدایت کردم به من بفهمان که تمنای درک این حضور را دارم.


اگر ابراهیمت در این سرزمین اسماعیلش را به قربانگاه برد، چرا من منیت را نمیتوانم قربانی کنم؟ چرا دل مشغول خوابم؟ چرا وارد مجادله می شوم؟ اینجا شیطان بود و نفس ضعیف من.


هفت سنگ را زدم بر قلب سیاه شیطان رجیم و بازگشتم به حرم مکه با امید اینکه غرور، حسد، شهوت و حرص، دروغ، ریا و شکم بارگی را قربانی کرده باشم. بازهم من فقیر را دستگیر باش ربّ محبوبم.