رسانه‌ها از اجرایی‌شدن آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی خبر دادند

رسانه‌های منطقه‌ای خبر دادند که آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی وارد فاز اجرایی شده است.

به گزارش خبرگزاری ها، پس از چند دور پاسخ موشکی ایران، رسانه‌ها صبح سه‌شنبه خبر دادند آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی وارد فاز اجرایی شده است.


رسانه‌های منطقه‌ای از جمله المیادین و الجزیره خبر داده‌اند آتش‌بس از ساعت ۷:۳۰ صبح اجرا شده است.


ایران در پاسخ به تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی، در چند دور، چندین موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد.


طبق گزارش‌ها، اصابت موشک‌های ایرانی به بئرالسبع در جنوب سرزمین‌های اشغالی ضمن تخریب چندین ساختمان، به هلاکت حداقل هشت صهیونیست منجر شده است.


بر اساس گزارش المیادین ، آخرین شلیک از سوی ایران بود، با مجموعه‌ای از حملات موشکی به مناطق مختلف از شمال تا جنوب سرزمین‌های اشغالی.


رادیو رژیم صهیونیستی نیز خبر داده «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، وزرا را از توافق آتش‌بس با ایران مطلع کرده است.


طبق این گزارش، نتانیاهو همچنین به آن‌ها دستور داده که هیچ اظهارنظری نکنند.


نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که با هماهنگی رئیس جمهور ترامپ، اسرائیل با پیشنهاد وی برای آتش‌بس با ایران موافقت کرد.


رئیس جمهور آمریکا ساعتی پیش در شبکه اجتماعی سوشال‌ تروث نوشت: آتش‌بس اکنون در حال اجراست، خواهش می‌کنم آن را نقض نکنید.


آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و ایران در حالی وارد فاز اجرایی شده که تاکنون درباره جزئیات آن اطلاعات زیادی در دسترس نیست.


این جنگ با حملات تجاوزکارانه اسرائیل در ۱۳ ژانویه جاری یعنی ۲۲ خرداد ماه آغاز شد و پس از موشک‌باران منطقه بئرالسبع در جنوب اراضی اشغالی پایان یافت.


در همین رابطه، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در توییتی نوشت: عملیات نظامی نیروهای مسلح قدرتمند ما در تنبیه اسرائیل تا لحظات آخر ادامه یافت.