۸۴ شهید در بمباران مراکز امدادرسانی غزه توسط اسرائیل

خبرنگار شبکه‌ RT از افزایش تعداد شهدا در نوار غزه به ۸۴ نفر و زخمی شدن ده‌ها نفر دیگر در حملات هوایی اسرائیل خبر داد. این حملات از بامداد سه‌شنبه آغاز شده است.

وبگاه آرتی عربی نوشت: به گفته‌ خبرنگار، حملات اسرائیلی به اردوگاه شاطئ در غرب شهر غزه منجر به شهادت علاء فرانی شد. همچنین ۱۰ عضو خانواده‌ قزعاط در محله‌ی الصبره در اثر اصابت به خانه‌شان به شهادت رسیدند.


علاوه بر این، ۴ نفر دیگر بر اثر جراحات قبلی جان باختند و ۲ نفر دیگر در نزدیکی محل توزیع کمک‌های بشردوستانه در نزدیکی نتساریم شهید شدند که اجسادشان به بیمارستان الشفاء منتقل شده است.


در جبالیا در شمال نوار غزه، جسد عبدالرحمن نبهان ۱۳ ساله که توسط پهپاد هدف قرار گرفته بود، پیدا شد.


در مرکز نوار غزه، ۲۷ نفر شهید و بیش از ۱۰۰ نفر دیگر با شدت‌های مختلف زخمی شدند. این حمله‌ی هوایی گروهی از مردم را که در انتظار دریافت کمک‌های بشردوستانه در نزدیکی نتساریم بودند، هدف قرار داد.


خبرنگار اشاره کرد که ۱۲ نفر در اثر حملات هوایی به شرق خان یونس شهید و اجساد تعدادی از آنها پیدا شده است.


همچنین ۲۷ نفر دیگر در یک قتل عام شدید در منطقه‌ الشاکوش در شمال غرب رفح، زمانی که در یکی از مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه جمع شده بودند، شهید شدند.