حضور پرشور مردم درمراسم تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی

مراسم با شکوه تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کشورمان با حضور پرشور مردم همیشه در صحنه و مسئولان لشکری، کشوری از میدان انقلاب به سمت میدان آزادی تهران برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، مراسم با شکوه تشییع پیکر مطهر تعدادی از سرداران و فرماندهان، دانشمندان هسته ای و مردم که در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند امروز شنبه(۷ تیر) مصادف با دوم ماه محرم با حضور مسئولان لشکری و کشوری و اقشار مختلف مردم برگزار شد و ملت قدردان و حماسه ساز ایران اسلامی، پیکر مطهر ۶۰ شهید اقتدار ملی و قهرمانان وطن را بدرقه کردند.


از نخستین ساعات صبح امروز شنبه، میدان انقلاب اسلامی شاهد سیل جمعیتی است که با شور حسینی، پرچم‌های سرخ «یا لبیک یا حسین(ع)» در دست و دست‌نوشته‌هایی با شعارهای ضد صهیونیستی و ضد آمریکایی، برای بدرقه و تشییع قهرمانان ملی و مدافعان وطن در صحنه حاضر شدند.



با اعلام منابع رسمی، محل دفن شهدایی که امروز بر دوش مردم تشییح می شوند نیز مشخص شده است. پیکرهای فرماندهان عالی‌رتبه، با رعایت وصیت‌هایشان و به‌گونه‌ای نمادین، در مکان‌هایی به خاک سپرده می‌شود که هرکدام، بخشی از هویت مقاومت را در خود جای داده‌اند:


شهیدان حسین سلامی و ربانی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)


شهیدان حاجی‌زاده و محمد باقری (هوافضا) در قطعه مدافعان حرم بهشت زهرا (س)


شهید شادمانی در همدان، در جوار شهید همدانی


شهید کاظمی در مشهد مقدس، کنار حرم امام رضا (ع)


شهید رمضان ایزدی در قم، در جوار حضرت معصومه (س)


و شهیدان محمد باقری و محرابی در قطعه ۲۴ بهشت زهرا(س)، همان‌جایی که شهید حسن باقری آرمیده است؛ قطعه‌ای که به‌حق، قلب فرماندهی دفاع مقدس لقب گرفته است.



سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه تهران بزرگ در نشست خبری روز پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴ درباره تشییع و تدفین فرماندهان شهید گفت: پیکر بیش از ۵۰ شهید شنبه تشییع خواهد شد. همچنین بخشی از فرماندهان در بهشت‌زهرا خاک‌سپاری و بخش دیگر به وصیت‌شان در امامزاده‌ها تدفین خواهند شد. ‌