تولیت آستان عبدالعظیم حسنی؛

حج امسال با موفقیت برگزار شد

تولیت آستان حضرت عبدالعظیم حسنی در دیدار با سرپرست حجاج ایرانی برگزاری موفق حج امسال را عنایت حق تعالی نسبت به میهمانان الهی توصیف کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر تولیت آستان حضرت عبدالعظیم حسنی امروز در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت برگزاری حج ۱۴۰۴ را موفق و نشاندهنده عنایت باریتعالی نسبت به میهمانان الهی توصیف کرد.


تولیت آستان حضرت عبدالعظیم حسنی با اشاره به نوع رفتار و همراهی کشور میزبان در حج امسال، تصریح کرد که باید تلاش کرد این فضا حفظ شود.


حجت الاسلام والمسلمین نواب نیز به برنامه های جدید فرهنگی برای تشویق خادمان فرهنگی در راستای تلاش بیشتر در مسیر خدمتگزاری به زائران اشاره کرد و گفت: افرادی که آورده ارزشمند و تاثیرگذار داشته باشند می توانند روند خدمتگزاری به زائران را بیشتر از پیش ادامه دهند. قابل یاد آوری است صدها خادم فرهنگی تحصیل کرده و فاضل در حال جذب به چرخه فرهنگی حج و زیارت هستند.


سرپرست حجاج ایرانی اهمیت اعتماد سازی را در همراهی بهتر و بیشتر کشور میزبان  یادآور شد و همدلی میان مسئولان حوزه حج و زیارت و زائران را از عوامل موفقیت حج امسال دانست.


حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر هم در ادامه شروع مجدد عمره  را خبری خوب برای علاقه مندان به سفرهای زیارتی عنوان کرد و گفت: برنامه ها باید موجب تقویت نیروهای جوانتر و افزایش سطح اطلاعات و محتوای علمی عوامل اجرایی و فرهنگی گردد تا تاثیرگذاری شان در این سفرها هم بیشتر شود.


بر اساس این گزارش، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در پایان این دیدار بر مزار سرداران شهید سرفراز و شهدای اقتدار ایران اسلامی و مقاومت ملی جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی و قطعات بهشت زهرا حضور یافت و با قرائت فاتحه یاد مجاهدت های آنان را گرامیداشت.



حجت الاسلام والمسلمین نواب همچنین با حضور در جمع زائران و خانواده شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونی از جمله  سرداران شهید حسین سلامی، محمد باقری، امیرعلی حاجی زاده و دکتر محمد مهدی طهرانچی به مقام شامخ شهدای اقتدارادای احترام کرد و حضور مردم بر مزار این چهره های مقاومت و نخبگان علمی کشور را نشان از پیوند عمیق جامعه و ابراز وفاداری به آرمان‌های شهدا و انقلاب اسلامی و ابراز انزجار از جنایات رژیم اشغالگرصهیونیستی دانست.