آغاز پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین از ۲۵ تیرماه

مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ، از آغاز پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین از ۲۵ تیر، برقراری پروازهای فوق العاده و ممنوعیت فروش بلیط چارتری خبر داد.

به گزاش پایگاه اطلاع رسانی حج، حسین خانلری در نشست ویژه عملیات اربعین 1404 با اعلام این خبرافزود: فروش چارتری بلیت پرواز‌های هما به طور کامل از تاریخ 13 تا 26 مرداد و قبل و بعد از آن ممنوع است.


مدیرعامل هما گفت: برای مقاصد کرمانشاه، ایلام و اهواز، همچنین از استان‌های شرقی مانند خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و بیرجند برای کرمانشاه، ایلام و اهواز پرواز‌های فوق العاده در نظر گرفته شده است.


خانلری افزود: دو فروند هواپیمای پهن پیکر و یک فروند هواپیمای رزرو با حد اقل 8 سکتور پروازی روزانه برای جابه‌جایی 1000 زائر در نظر گرفته شده است.


وی افزود: امیدواریم تعداد فرکانس پروازی برای اربعین به 200 پرواز افزایش یابد.


خانلری همکاری میان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با شهر فرودگاهی امام خمینی و ترمینال سلام برای جابه‌جایی زائران اربعین حسینی را بسیار مناسب توصیف کرد.