حمله به مجموعه مسجد الاقصی

این منطقه برای مسلمانان بعنوان حرم الشریف شناخته می‌شود و بارها نقطه درگیری میان نیروهای رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها بوده است که بعضی از آن‌ها از یک مقابله عادی آغاز و به یک جنگ ختم شد.

حداقل شش فلسطینی در پی حمله نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی به محل مقدس مسلمانان در بیت‌المقدس جهت متفرق کردن نمازگذاران مسلمان، مجروح شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و به نقل از الجزیره، نیروهای رژیم صهیونیستی اقدام به شلیک گلوله پلاستیکی و گاز اشک‌آور به حاضران در مجموعه مسجد الاقصی کرده است.

به گفته منابع فلسطینی، با این وجود تعدادی از نمازگزاران در داخل مجموعه باقی ماندند.

میکی روزنفیلد، سخنگوی پلیس رژیم صهیونیستی نیز اظهار داشت که آنان حدود 20 نمازگزار که ماسک به صورت داشتند را متفرق کرده است.

این مقام رژیم صهیونیستی، شلیک گلوله پلاستیکی را رد کرد.

وی اظهار داشت که فلسطینیان به بازدیدکنندگان مجموعه مسجد، سنگ پرتاب می‌کرده‌اند.

این منطقه برای مسلمانان بعنوان حرم الشریف شناخته می‌شود و بارها نقطه درگیری میان نیروهای رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها بوده است که بعضی از آن‌ها از یک مقابله عادی آغاز و به یک جنگ ختم شد.

در همین حال، خبرگزاری رویترز نیز اظهار می‌دارد که نیروهای رژیم صهیونیستی وارد خود مسجد نشده‌اند.

عدنان الحسینی، یک مقام مسئول در بیت‌المقدس نیز گفته است که جوانان فلسطینی از شب گذشته در اطراف مسجد در پی تهدید تندروهای صهیونیست و شهرک‎‎نشیننان یهودی برای ورود به مجموعه، مستقر شده‎اند.

هم‎چنین، رئيس اوقاف اسلامي قدس از استقرار گسترده نظاميان رژيم صهيونيستي در اطراف مسجدالاقصي خبر می‌دهد.

در سال 2000 میلادی، آریل شارون، رهبر وقت مخالفان دولت وقت رژیم صهیونیستی و نخست وزیر بعدی آن، موجب ایجاد درگیری‌های شدیدی شد که به انتفاضه الاقصی فلسطینیان منجر شد.

خبرگزاری رویترز می‌نویسد: تنش‌ها در بیت‎المقدس و سرزمین‌های اشغالی پس از شکست مذاکرات صلح و پایان جنگ غزه در دسامبر 2008، افزایش یافته است.

این در حالی است که گزارش منابع مختلف از سردرگمی مقامات رژیم صهیونیستی و احتمال انجام اقدامات شدیدی همچون راه انداختن جنگ دیگری خبر می‌دهند.

در همین رابطه، روز گذشته مقام معظم رهبری در دیدار با جمعی از مسئولان گروه‌های مبارز فلسطینی، ضمن تاکید بر اینکه جهان شاهد بازگشت قدس شریف به آغوش مسلمانان خواهد بود، تاکید کردند که قطعا فلسطین آزاد خواهد شد، دولتی فلسطینی در آن تشکیل می‌شود و خاورمیانه‌ای جدید شکل می‌گیرد.

چندی پیش نیز محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور ایران و بشار اسد، رئیس جمهور سوریه و سید حسن نصرالله، رهبر حزب‌الله لبنان در دیداری سه‌جانبه تاکید کردند که در صورت هرگونه اقدام از سوی رژیم صهیونیستی، قابلیت ریشه‌کن شدن این رژیم وجود دارد.

منابع غربی تاکید می‌کنند که نشست مزبور به مثابه هشداری برای تل‌آویو بوده و ابتکار عمل را از آن گرفته است.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت در خبری به نقل از یک منبع امنیتی این رژیم نوشت: دیدارهای صورت گرفته در دمشق نشان می‌دهد باید به صورت کاملا شفاف آماده باشیم.

آوی اسخروف از تحلیلگران صهیونیستی در این خصوص می‌گوید: اگر درگیری‌ای رخ بدهد همه آنان علیه اسرائیل خواهند بود بنابراین باید با بیم و نگرانی بسیار به نشست احمدی‌نژاد و بشار اسد با حضور نصرالله و مشعل بنگریم.


| شناسه مطلب: 17722