طرح توسعه اطراف حرم حضرت عبدالعظیم (ع) آماده شد
شهردار منطقه 20 تهران گفت: در طرح توسعه اطراف حرم حضرت عبدالعظیم (ع) از طراحی زیبایی استفاده شده است تا علاوه بر نوسازی ساختمانها، این نقطه با مرکزیت حرم به قطب زیارتی و گردشگری تهران تبدیل شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از روابط عمومي شهرداري منطقه 20 ، مجتبي عبدالهي در ادامه افزود: در اين طرح كه از سوي گروه مهندسان مشاور تهيه شده است پلاكهاي محدوده اطراف حرم در چند مرحله تملك شود تا علاوه بر نوسازي ساختمانها ، سرانههاي رفاهي و خدماتي اين محل تامين و آن را به قطب زيارتي و گردشگري تبديل كنيم.
شهردار منطقه 20 در ادامه با اشاره به تشكيل شركت عمران و توسعه ري با محوريت شهرداري منطقه 20 براي نوسازي بافت فرسوده اطراف حرم گفت: اين شركت اعتباري را دراختيار دارد و در حال حاضر بر اساس اولويت از مالكان واحدهاي مسكوني محلات ولي آباد و نفر آباد در حول حرم دعوت ميكند تا املاك آنها را خريداري كند.
وي ضمن تاكيد بر لزوم همكاري مالكان املاك اين محدوده براي تسريع در اجراي طرح توسعه اطراف حرم گفت: متأسفانه عدم توافق برخي از مالكان با قيمتهاي كارشناسي در واگذاري ملك فرسوده خود، منجر به كندي در روند اجراي اين طرح مهم و تاثير گذار ميشود.
عبدالهي مساحت محدوده مورد نظر در طرح توسعه اطراف حرم را بالغ بر 230 هكتار ذكر كرد و افزود: اين محدوده از شمال به جاده قم و 24 متري و از جنوب به اتوبان سلمان فارسي و انتهاي خيابان كريمي شيرازي محدود ميشود.
وي در ادامه با بيان اينكه منطقه 20 يكي از مناطق قديمي و فرسوده شهر تهران است و يك هشتم آن را بافت فرسوده تشكيل داده است، اظهار داشت: مجموعاً 564 هكتار بافت فرسوده در 450 نقطه از اين منطقه واقع شده است.
شهردار منطقه 20 در مورد شاخص بافتهاي فرسوده اين منطقه گفت :بافتهاي فرسوده اين منطقه در 299 نقطه ناپايدار، در 91 نقطه ناپايدار و ريزدانه و در 49 نقطه ناپايدار، ريزدانه و نفوذپذير هستند.