همایش زائران ایرانی مقیم خارج از کشور در مکه برگزار شد
سرپرست حجاج ایرانی در این همایش گفت: حج، افراد و جامعه را متحول می کند.
همايش زائران ايراني بيت الله الحرام مقيم خارج از كشور برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری، در اين همايش كه با حضور جمعي از ايرانيان مقيم خارج از كشور در حج سال 91 در محل بعثه جمهوري اسلامي ايران برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسكر در سخناني به بررسي برخي از ابعاد فريضه عظيم حج پرداخت.
نماينده ولي فقيه در اين همايش با اشاره به فريضه حج، آنرا فريضه جهانشمول دانست كه داراي ويژگي ها و بركات بسياري است و مي تواند بسياري از مشكلات جهان اسلام را حل كند.
وي افزود: حج در اسلام به عنوان عبادت عمر نام گرفته نه تنها موجب تحول افراد مي شود بلكه اين تحول مي تواند به تحول جامعه و اجتماع هم بينجامد.
سرپرست حجاج ايراني در ادامه با اشاره به اينكه حج، ما را به خدا نزديك و رابطه اي عاطفي بين بنده و خدايش ايجاد مي كند، پذيرايي خداوند را از هر نوع انساني، از جلوه هاي خاص اين فريضه الهي دانست.
قاضي عسكر با اشاره به برخي بركات حج، آمرزش گناهان، وعده ارزاني بهشت به حجاج و اعطاي نورانيت به چهره حاجي را از جمله اين بركات برشمرد كه مي تواند منجر به تحول در جامعه نيز بشود.
وي در پايان با تاكيد بر تلاش براي بهره گيري از اين فرصت عالي و ارزشمند، حجاج را دعوت كرد تا هر چه بيشتر از زمان و وقت خود استفاده كرده، از ادعيه گوناگون با مضامين بلند، چون دعاي ابوحمزه ثمالي بهره ببرند.
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_20121021152477031.jpg)
در ادامهی این مراسم، حجتالاسلام والمسلمین سیداحمد موسوی - رییس سازمان حج و زیارت - هم در سخنانی، بر این نکته تأکید کرد که تلاش این سازمان و مدیرانش این بوده که حجاج ایرانی مقیم خارج از کشور نسبت به حجاجی که از ایران به این سفر اعزام شدهاند، در برنامهریزی و ارائهی خدمات تفاوتی نداشته باشند و بهترین امکانات، بخصوص با مشکلاتی که در مشاعر وجود دارد و طبعا برای این طیف برنامهیزی قوی و دقیقی وجود نداشته، در مذاکرات با مسئولان کشور میزبان، برای این گروه از حجاج نیز صحبت، تأکید و هماهنگی شده است.
او با اشاره به اینکه بهترین سفر هر فرد، محقق شدن آرزوی سفر حج است، این سفر را فرصتی برای تحول توصیف کرد و ادامه داد: خدای متعال از همه دعوت کرده و امکان این تحول را بسیار ساده و مهیا قرار داده است، به شرطی که ما خود بخواهیم، آنگاه این تحول بهسادگی میتواند ایجاد شود.
موسوی افزود: برای تدارک این امر ابتدا باید ارزش خود را بدانیم. زینت انسان، ایمان است و قیمت را باید بالاتر ببریم و باور ایجاد کنیم. خداوند ما را به حج دعوت کرده است که زندگی بهشتی را از دنیا آغاز کنیم.
همچنین در ادامه، سیدمهدی مصطفوی – رییس پیشین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی – که دبیری همایش را برعهده داشت، در سخنانی بر ضرورت توجه و مراقبت از نسل دوم و سوم ایرانیان مقیم خارج تأکید کرد که در آماج توفندهی امواج تهاجم فرهنگی قرار دارند.
همچنین در این همایش، مائده اورنگی، دختر 10 ساله متولد یکی از شهرهای ایالت کالیفرنیا و حافظ دو جزء قرآن کریم که به گفتهی پدرش، امسال تصمیم دارد بر حفظ کل قرآن متمرکز شود، آیات و سورههایی را از قرآن خواند که مورد تشویق و تفقد نمایندهی ولی فقیه در امور حج قرار گرفت.
اين همايش با پخش كليپي از پيشرفت هاي ايران اسلامي و همخواني به پايان رسيد.