رئیس ستاد مکه ازمرکز استقبال زایران ایرانی بازدید کرد

رئیس ستاد مکه مکرمه جمعه شب از مرکز استقبال زایران ایرانی در 20 کیلومتری مکه مکرمه بازدید کرد .

در اين بازديد که عادل بالخير مديركل وزارت حج در مكه و دكتر طلال قطب رئيس موسسه مطوفين حجاج ايراني و مسوولان مكاتب موسسه حضور داشتند حسن سقايي از مراحل مختلف ورود و خروج زايران ايراني كه از مدينه عازم مكه هستند ديدن كرد .
مسوولان بخش هاي مختلف مركز اعم از دريافت گذر نامه ، ثبت مشخصات كاروان ها و زائران ، به حاضرین معرفي شده و به اتوبوس ها در مورد نحوه كار خود توضيح داده و تاكيد كردند كه تمامي عوامل تلاش  دارند كه زمان ايستايي زائران ايراني در مركز استقبال به حداقل ممكن برسد .
در اين بازديد عادل بالخير و دكتر طلال بابيان اينكه دولت عربستان خدمت به حجاج را وظيفه خود مي داند اظهار داشتند كه در سال آينده تمامي امور مربوط به زائران در فرودگاه هاي جده و مدينه و مكاتب استقبال به صورت مكانيزه به يكديگر متصل خواهد شد .
حسن سقايي در پايان بازديد از امكانات فراهم شده براي سرعت در پذيرش زائران ايراني و خروج به موقع آنها از مركز استقبال قدرداني كرد.


| شناسه مطلب: 19067