درخواست امام جمعه نجف اشرف برای توقف کشتار شیعیان یمن

حجت الاسلام والمسلمین «سید صدرالدین قبانچی» امام جمعه نجف اشرف، توقف سریع کشتار شیعیان یمن را خواستار شد.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رسانی «alqubanchi.com»، سيد صدرالدين قبانچی ديروز 29 آبان‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه در نجف اشرف با اشاره به ادامه حملات هوايی و زمينی عربستان عليه شيعيان يمن، گفت: اين برای عربستان افتخار نيست كه می‌گويد ما نيروهای الحوثی را اسير كرديم و به قتل رسانديم، زيرا اين يك نبرد اسلامی ـ اسلامی است.

وی در ادامه از مسلمانان، اتحاديه عرب و سازمان كنفرانس اسلامی خواست كه فريادهای خود را برای توقف كشتار شيعيان بالا ببرند و حقايق و پشت‌پرده اين حملات را آشكار سازند.

حجت الاسلام والمسلمين سيد صدرالدين قبانچی در بخش ديگری از خطبه‌های نماز جمعه، به روز نهم ذی‌الحجه(روز عرفه) اشاره كرد و گفت: روز عرفه يكی از اعياد بزرگ اسلامی است و روزی است كه خداوند سفره جود و احسان خود را برای بندگانش گسترده و شيطان را خوار و ذليل كرده است، و ثواب زيارت امام حسين(ع) در اين روز، معادل هزار حج و هزار عمره و هزار جهاد حتی بالاتر از آن است.

 


| شناسه مطلب: 19071