قاری قرآن اعزامی به حج:باید الگوی خوبی برای دیگران باشیم

قاریان قرآن باید وظیفه سنگینی که بر دوششان هست را به خوبی انجام دهند و الگوی خوبی برای دیگران باشند.
حسين دستجردی ـ قاری قرآن اعزامی به حج تمتع 1430 ه.ق ـ كه سابقه 17 ساله در فراگيری و انجام فعاليتهای قرآنی دارد، در گفتوگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به مكه مكرمه، ضمن بيان اين مطلب افزود: فعاليتهای قرآنی گامی است برای رسيدن به كمال و بديهی است كه قرآن بايد در تمامی عرصهها و به ويژه در كنگره حج حاضر و پررنگ باشد، چرا كه رسالت تمامی پيغمبران و ائمه اطهار(ع) نيز تبليغ دين اسلام بوده است.
دستجردی كه مشوقين اصلیاش در زمينه فعاليتهای قرآنی را پدر، مادر و برادرش میداند، فعاليتهای قرآنی امسال ايران در موسم حج را نسبتا خوب و موفق میداند و البته معتقد است: با توجه به موقعيت حساسی كه در آن قرار داريم و حساسيتهای ويژه موجود در روابط ايران و عربستان، به نظر میرسد نمیتوان آنطور كه شايسته است، فعاليتهای قرآنی را به صورت شايسته برنامهريزی و اجرا كرد.
وی كه سابقه كسب رتبه اول هر كدام از مسابقات قرآن سراسری سازمان تبليغات اسلامی، بسيج، هلال احمر و بانك تجارت را در كارنامه خود دارد و البته اولين بار است كه همراه با كاروان قرآنی ايران به حج مشرف میشود، برای بهبود و ارتقای تأثيرگذاری فعاليتهای قرآنی در حج اظهار كرد: اجرای برنامههای قرآنی در كاروانهای حجاج ساير كشورها و نيز تلاش برای ارتقای كمی و كيفی برنامههای قرآنی را میتوان در فعاليتهای قرآنی حج بيشتر مد نظر داشت.
از نظر دستجردی، الگو بودن قاری قرآن در همه زمينهها و سطوح، مطلب مهمی است كه باز هم بر روی آن تأكيد كرد و گفت: كسی كه توفيق اجرای فعاليتهای قرآنی را پيدا كرد و اين مسئوليت سنگين را پذيرفت، بايد همه افعال و حركاتش اعم از نوع برخورد، نگاه، رفتار و گفتارش را مرود توجه قرار دهد تا بتواند به عنوان يك فرد قرآنی به خوبی بر روی ديگران نيز تأثيرگذار باشد.
شايان ذكر است سابقه فعاليتهای قرآنی جمهوری اسلامی ايران در حج به سال 1361 بر میگردد كه از آن سال تعدادی از جوانان شايسته قرآنی كشورمان با حضور در موسم حج به ارائه برنامههای قرآنی پرداختند. اين حركت در سالهای بعد هم ادامه پيدا كرد و در سالهای دهه 60، كاروان قرآنی ايران با حدود 70 نفر به موسم حج اعزام و به اجرای فعاليتهای قرآنی میپرداختند. هر چند كه اين تعداد از سالهای دهه 70 به بعد به حدود 30 تا 35 نفر تقليل پيدا كرده است.