در صورت توافق، تاخیری در بازگشت حجاج نخواهیم داشت

"مصطفی خاکسار قهرودی" رییس سازمان حج و زیارت ابراز امیدواری کرد که توافق نهایی برای افزایش پروازهای ایران ایر جهت بازگشت حجاج ، امروز در جده با مسوولان حج عربستان صورت گیرد.
قهرودي روز دوشنبه درگفت وگو با خبرنگار اعزامي ايرنا به مکه مکرمه،افزود: در صورتي که توافق لازم برا ي افزايش پروازهاي هما تا سقف پنج پرواز صورت گيرد، طبيعي است که تاخيري در بازگشت حجاج نخواهيم داشت.
رييس سازمان حج و زيارت ادامه داد: فشردگي عمليات پرواز در بازگشت در قالب 10 روز ابتدايي است،با توجه به اينکه محدوديتي براي پروازهاي سعودي که بخشي از فرآيند بازگشت حجاج را عهده دارند، وجود ندارد. اگر سقف پروازهاي هما از سه پرواز تا پنج پرواز افزايش يابد ،تاخير احتمالي در بازگشت حجاج نخواهيم داشت.
معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به اينکه عمليات بازگشت حجاج از 11 آذرماه آغاز مي شود، افزود: در صورت حصول توافق نهايي با مسوولان سعودي در متقاعد ساختن آنها براي افزايش 20 پرواز در سهميه هما، بازگشت حجاج از جده با فشردگي و تاخير انجام نمي شود.
قهرودي در عين حال از بسته شدن پرونده عمليات بازگشت حجاج از فرودگاه مدينه خبر داد و
گفت: حدود 15 هزار حاجي از فرودگاه مدينه به کشور باز مي گردند.