دیدار معاون بین الملل بعثه مقام معظم رهبری با رئیس بعثه هند

محمد عبدالشکور رئیس بعثه حج هند در مدینه و جده عصر امروز با حجت الاسلام و المسلمین مهدوی شریف معاون بین الملل بعثه مقام معظم رهبری دیدار کرد و از جزئیات برنامه زائران ایرانی در مدت حضور در مکه مکرمه و مدینه منوره مطلع شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، در اين ديدار  محمد عبدالشكور با ابراز خرسندي در حضور در بعثه مقام معظم رهبري در مدينه، گزارشي از تعداد زائران و نحوه حضور آنان در كشور عربستان بيان كرد.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمين مهدوي شريف معاون بين الملل بعثه مقام معظم رهبري با اشاره به ديدار خود با سفير هند در تهران پيش از عزيمت به عربستان و نيز حضور در كنفرانس حج بنگلور هند گفت: تاكنون ديدار هاي خوبي بين هيات ايراني و هندي برگزار شده است و اميدواريم در مكه با هيات عالي رتبه دولت هند كه در ايام حج به عربستان مي آيد ديدار و تبادل نظر كنيم.

در اين جلسه پيشنهاد شد جلسات هماهنگي ميان بخشهاي اجرايي برگزار گردد كه مورد استقبال دو طرف قرار گرفت.
خاطر نشان مي گردد تعداد حجاج هندي، امسال در عربستان 160 هزار نفر مي باشد.


| شناسه مطلب: 19365