آیت الله ری شهری:مهمترین وظیفه صدا و سیما تقویت بصیرت و و حدت کلمه امت اسلامی است

آیت الله ری شهری در دیدار با اعضای گروه صدا و سیما در حج سال جاری گفت:مهمترین وظیفه صدا و سیما تقویت بصیرت و و حدت کلمه امت اسلامی است

نماينده ولي فقيه و سپرست زائران ايراني خانه خدا پيش از ظهر جمعه در ديدار با اعضاي گروه صدا و سيما در حج سال جاري مهمترين وظيفه رسانه ها و در راس آنها صدا و سيما را تقويت بصيرت و وحدت كلمه امت اسلامي به عنوان پيام اصلي حج براي زائران،مردم مسلمان ايران و امت اسلامي دانست.
آيت الله محمدي ري شهري گفت:گروه صدا و سيما در درجه اول بايد بصيرت را بين اعضاي خود تقويت كند و سپس به تقويت بصيرت مخاطبان بپردازد و بهترين مكان براي انتقال نور بصيرت به اعضاي گروه صدا و سيما و نيز مخاطبان آنان، حرمين شريفين است.
نماينه ولي فقيه با اشاره به تاكيد امام امت (ره) مبني بر وحدت كلمه به عنوان كليد حل مشكلات جهان اسلام گفت:زمينه سازي براي ظهور حضرت حجت(عج) و حل مشكلات جهان اسلام و بلكه كل جهان از راه اتحاد اسلامي،بصيرت مسلمانان است.
وي با اشاره به تاكيد مقام معظم رهبري بر افزايش بصيرت مسلمانان گفت:اختلاف بين نيروهاي انقلاب به دليل بي بصيرتي است واگر انسان بصيرت نداشته باشد وحدت كلمه ايجاد نمي شود.
آيت الله ري شهري مقام معظم رهبري را محور وحدت كلمه دانست و گفت:منتظر واقعي  زمينه را براي وحدت كلمه در داخل كشور و بين امت اسلامي فراهم ميكند.
وي به شعار حج امسال مبني بر حج و انتظار اشاره كرد و گفت : حج و انتظار به معناي "حج و بصيرت" و "حج و وحدت كلمه" است و صدا و سيما وظيفه مهمي در پر رنگ كردن اين شعار و تحقق عيني آن دارد.
نماينده ولي فقيه در امورحج و زيارت تاكيد كرد : هر برنامه اي كه در مسیرافزايش بصيرت مخاطبان ، وحدت كلمه مردم و تقويت دوستي و محبت آنان با محوريت مقام معظم رهبري نباشد، در جهت منافع حج نيست.
در ابتداي اين ديدار محمد خزايي معاون گروه صدا و سيما و فرزاد جمشيدي گزارشگر و گوينده گروه اعزامي گزارشي از فعاليت هاي خبري،گزارشي و مستند سازي گروه حج صدا و سيما را ارايه كردند.

 


| شناسه مطلب: 19463