پاسدار واقعی خون شهدا باشیم تا فردای قیامت در مقابل آنها شرمنده نباشیم

اگر می خواهیم پایداری نظام را تداوم حجت الاسلام والمسلمین شهسوا ری : بخشیم و حافظ دستاوردهای انقلاب و خون شهدا باشیم؛ باید جایگاه ولایت فقیه را حفظ کنیم و لازمه این کار أگاهی و بصیرت است .
حجت الاسلام والمسلمين شهسواري درباره شهداي هفته دفاع مقدس گفت : در وصيت نامه شهداي دفاع مقدس، بر پشتيباني از امام ، ولايت فقيه و انقلاب اسلامي و آرمان هاي آن تاكيد شده است .
وي دليل اين نگاه عميق شهدا را ناشي از درك درست آنان از امام و نهضت ايشان و ولايت فقيه دانست و ابراز داشت: شهدا به ولايت فقيه به عنوان يك تكيه گاه مي نگريستند و مي دانستند كه اگر به اين تكيه گاه خدشه اي وارد شود همه دستاوردهاي انقلاب دچار آسيب خواهد شد .
حجت الاسلام والمسلمين شهسواري در ادامه تصريح كرد، اگر مي خواهيم پايداري نظام را تداوم بخشيم و حافظ دستاوردهاي انقلاب و خون شهدا باشيم؛ بايد جايگاه ولايت فقيه را حفظ كنيم و لازمه اين كار أگاهي و بصيرت است .
وي گفت : پيام شهداي دفاع مقدس نيز حفظ و تحكيم جايگاه ولايت فقيه بوده است و اينك نيز ما بايد همچون هميشه ،در كنار رهبر معظم انقلاب كه پرچمدار انقلاب و نظام مي باشند ، به دفاع از انقلاب و رهبري و آرمان هاي امام راحل بپردازيم ، پاسدار واقعي خون شهدا باشيم تا فرداي قيامت خداوند ما را در مقابل آنها شرمنده نكند . وي كه در مراسم تواصي به حق سخن مي گفت تصريح كرد : ملت ايران در اين راه بايد بيدار باشد چرا كه دشمنان لحظه اي از توطئه و خصومت با اين نظام و انقلاب باز نمي ايستند .
مراسم تواصي به حق دوشنبه هاي هر هفته بين نماز ظهر و عصر در نمازخانه سازمان حج وزيارت برگزار مي گردد.