شور و شوق شش هزار دانش‌آموز مدارس امام رضا(ع) برای بازگشایی مدارس

همزمان با اول مهر و شروع سال تحصیلی جدید، زنگ مدارس امام رضا(ع) توسط قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی به صدا درآمد.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني آستان قدس رضوي، صبح امروز سيد احمد علوي زنگ دبيرستان دخترانه امام رضا(ع) در شهرك شهيد رجايي مشهد را به صدا درآورد تا شش هزار دانش‌آموز مدارس سيزده‌گانه امام رضا(ع) به عرصه علم و دانش و تربيت قدم بگذارند.
قائم مقام توليت آستان قدس رضوي در جمع گروه زيادي از دانش‌آموزان اين مدارس ضمن گرامي‌داشت هفته دفاع مقدس گفت: آستان قدس رضوي اولين نهادي بود كه به نداي حضرت امام(ره) در صدور فرمان مدرسه‌سازي لبيك گفت و فعاليت گسترده‌اي را در زمينه آموزش و تربيت آغاز كرد؛ به‌طوري كه توانست ده‌ها مركز آموزشي، پژوهشي و علمي با بهترين امكانات نرم‌افزاري و سخت‌افزاري در جاي جاي استان خراسان بزرگ و شهر مشهد ايجاد كند ودر اختيار طالبان علم و دانش قرار دهد.
وي افزود: در همين رابطه اولين مركز آموزشي با عنوان دبيرستان دخترانه امام رضا(ع) (واحد يك) بيست سال قبل با حضور آيت الله واعظ طبسي، توليت عظماي آستان قدس رضوي به بهره‌برداري رسيد و امروز خوشحاليم كه در بيستمين سال تأسيس، مدارس امام رضا(ع) پذيراي بيش از شش هزار دانش‌آموز است.
علوي با اشاره به اين مطلب كه امام رضا(ع) دانشمند اهل بيت عصمت و طهارت(ع) مي‌باشند، خطاب به دانش‌آموزان گفت: شما چقدر خوش‌بخت هستيد كه در مدرسه‌ منتسب به آن امام همام تحصيل مي‌كنيد و از بين ميليون‌ها دانش‌آموز كشور و استان، اين توفيق نصيب شما شده است. وي در ادامه به اهداف آيت الله واعظ طبسي، توليت عظمي آستان قدس رضوي از ساخت اين مدارس اشاره كرد و اظهار داشت: هدف اصلي اين بود كه فرزندان اين آب و خاك و مجاوران حضرت رضا(ع) با استفاده از مراكز آموزشي كه مجهز به بهترين و پيشرفته‌ترين سيستم‌ آموزشي و تربيتي هستند، به كسب علم و دانش پرداخته و در عرصه مباني علمي و پژوهشي و المپيادهاي جهاني بدرخشند و مديران لايقي براي اداره جامعه تربيت شوند.
وي افزود: هدف ديگر كه مهم‌تر نيز هست، تربيت نيروهاي متخصصي است كه به تربيت اسلامي، تقوا، پرهيزكاري و ايمان مجهز بوده و به ارزش‌هاي انقلابي و آموزه‌هاي اسلامي اعتقاد راسخ داشته باشند. وي افزود: حاصل كار اين مدارس پس از گذشت بيست سال، تربيت هزاران فارغ‌التحصيل متخصص و متعهد است كه در مراكز علمي و پژوهشي و مديريت‌هاي مختلف مشغول فعاليت‌ هستند.
قائم مقام توليت آستان قدس رضوي، با اشاره به روايات، علم را نور ذكر كرد و گفت: مجهز شدن به علم و دانش، مانند داشتن نورافكني بزرگ براي شناخت مسير صحيح است، اما اگر اين تخصص و علم با تعهد و اعتقادات عميق ديني و مذهبي همراه نباشد، انسان را به ورطه سقوط مي‌كشاند. وي افزود: مسير درستي كه قرآن كريم و اهل بيت‌(ع) تعيين كرده‌اند، مجهز شدن به دو بال علم و ايمان براي خدمت به جامعه، تلاش براي ارتقاي فرهنگ متعالي اسلام و حركت در مسير كمال حقيقي است كه با بهره‌گيري از فرصت‌ها و شرايط مناسبي كه توسط آستان قدس رضوي براي شما فراهم شده، امكان‌پذير است.
علوي با اشاره به سال اصلاح الگوي مصرف گفت: پيام اين نام‌گذاري براي دانش‌آموزان، استفاده بهينه و حداكثري از فرصت‌ها و امكانات موجود براي رسيدن به قله‌هاي علم و كمال و خدمت به جامعه است. وي در پايان ضمن بازديد از سالن چند منظوره، نمايشگاه آثار هنري دانش‌آموزان و ساير بخش‌هاي اين دبيرستان، از خدمات ارزنده معلمان، دبيران و مديران مدارس امام رضا(ع) و بنياد فرهنگي رضوي تقدير كرد. در اين مراسم كه با اجراي بخش‌هاي مختلف توسط دانش‌آموزان همراه بود، ضمن تقدير از دانش‌آموزان برتر المپيادهاي علمي و كنكور سراسري، مجيد واله، مدير عامل بنياد فرهنگي رضوي و خانم موحدنسب، مدير دبيرستان به ارائه گزارش پرداختند.


| شناسه مطلب: 20369