سلسله نشست‌های تقریب مذاهب در قم برگزار می‌شود

رئیس مرکز تحقیقات علمی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از برگزاری سلسله نشست‌های ماهیانه تقریب مذاهب پس از ماه مبارک رمضان خبر داد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام احمد مبلغي از برگزاري نشست‌هاي تقريب مذاهب به صورت ماهيانه خبر داد و گفت: نشست‌هاي تقريب مذاهب به منظور دستيابي به مباحث مشترك در عرصه بين‌المللي اسلامي برگزار مي‌شود.

وي با بيان اينكه نشست‌هاي تقريب مذاهب با مشاركت حوزويان برگزار مي شود، اظهار داشت: حضور حوزويان در عرصه برگزاري نشست‌هاي تخصصي بر كسي پوشيده نيست و حوزويان مي‌توانند با حضور خود نقش موثري را در پيشبرد اهداف نشست‌ها ايفا كنند.

رئيس مركز تحقيقات علمي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي خاطرنشان كرد: نشست‌هاي تقريب مذاهب با مشاركت مراكز اصلي و اسلامي قم و مراكز مربوط به مهاجران عرب زبان با تشكيل شوراي سياستگذاري تقريبي برگزار مي‌شود.

مبلغي با اشاره به تصويب طرح نشست‌هاي تقريبي و اجراي آن پس از ماه مبارك رمضان اظهار داشت: طرح مسائل نظري پيرامون تقريب، پاسخگويي به شبهات تقريب، حدود و قلمرو تقريب، الويت‌هاي تقريب، نقش حوزه‌ها در تقريب مذاهب و... موضوع نشست‌هاي تقريب مذاهب است.

وي با تاكيد بر پيگيري بيشتر شيعيان در مباحث تقريب گفت: مكتب اهل بيت (ع) قوي‌ترين مكتب تقريبي و وحدت‌بخش است كه نياز تلاش بيشتر در زمينه دستيابي به ظرفيت‌هاي آن احساس مي‌شود.

رئيس مركز تحقيقات علمي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي در بخشي ديگر از سخنان خود گفتگوي ديني را موثرتر از مناظره عنوان و تصريح كرد: مناظره همواره ابزاري براي مبارزه بوده است و در نشست‌هاي تقريب مذاهب لازم است از آداب و سنت‌هاي قرآني بهره‌گيري بيشتري صورت گيرد.

مبلغي در پايان يادآور شد: نشست‌هاي تقريب مذاهب با هدف دستيابي به وحدت هرچه بيشتر مذاهب اسلامي و جستجوي راهكارهايي براي دستيابي به اين وحدت تشكيل مي‌شود.

 

 


| شناسه مطلب: 20430