زائران به پزشکان اعتماد کنند

معاون هماهنگی و نظارت تخصصی مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر خواستار اعتماد زائران حج به پزشکان کاروان ها شد و گفت: برخی از زائرین به تصور جلوگیری از اعزام، بیماری خود را اعلام نمی کنند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از ايرنا، " امين رضا طباطبايي" ، گفت: به هيچ وجه با اعلام بيماري از اعزام زائر جلوگيري نمي شود بلكه اين امر موجب مي شود تا پزشك كاروان اطلاعات شفافي از وضعيت جسماني و روحي زائر داشته باشد.
وي توصيه كرد: بيماران كليوي، ديابتي و كساني كه فشار خون بالا دارند، بيماري خود را اظهار كرده تا علاوه بر جلوگيري از بروز مشكلات حاد، پزشكان بتوانند برنامه ريزي غذايي و دارويي مناسبي را براي اين افراد انجام دهند.
طباطبايي ادامه داد: اظهار نكردن بيماري توسط زائرين موجب مي شود تا نتوانند از اين سفر معنوي كمال استفاده را كرده و ممكن است از ابتداي مراسم حج تا آخر را در بيمارستان بستري شوند.
معاون هماهنگي و نظارت تخصصي مركز پزشكي حج و زيارت هلال احمر افزود: فقط در برخي موارد، از اعزام زائران داراي سرطان هاي پيشرفته و يا سابقه سكته مغزي كه قادر به تحرك نيستند، جلوگيري مي شود.
وي همچنين در خصوص اعزام زنان باردار به حج گفت: تجربه سال هاي گذشته نشان مي دهد كه اعزام مادران باردار همواره با مشكلات بسياري رو به رو بوده كه آمار هاي بالاي سقط جنين و گاهي اوقات مرگ مادران اين امر را تاكيد مي كند بنابراين سعي شده تا از اعزام اين افراد جلوگيري شود.
طباطبايي در ادامه از ارسال بيش از 110 تن دارو و تجهيزات به درمانگاه هاي جمعيت هلال احمر در شهرهاي مكه و مدينه خبر داد و گفت: با اين وجود، زائران مي توانند دارو براي يك ماه خود همراه بردارند كه البته اين داروها را بايد با هماهنگي پزشك كاروان استفاده كنند.
وي خواستار تزريق واكسن مننژيت و آنفلوانزاي فصلي قبل از اعزام به زايران شد و گفت: افرادي كه اعزام مي شوند سعي كنند تا وسايل مورد نياز خود مانند عصا، عينك و سمعك و... را همراه داشته باشند.