آیین شب قدر و ضربت خوردن حضرت علی(ع) در سوریه برگزار شد

در این مراسم که تا بامداد چهارشنبه ادامه داشت ، زائران زیادی از ایران و سایر کشورهای اسلامی حضور داشتند.
عاشقان اهل بيت عصمت و طهارت (ع) در نخستين شب از شب هاي قدر و شب ضربت خوردن حضرت علي (ع) با حضور در مراقد مطهر حضرت زينب (س) و حضرت رقيه (س)، به راز و نياز و عزاداري پرداختند.
در اين مراسم که تا بامداد چهارشنبه ادامه داشت ، زائران زيادي از ايران و ساير کشورهاي اسلامي حضور داشتند.
به گزارش خبرنگار ايرنا ، مومنان اين شب عظيم را با تلاوت آيات روحبخش قرآن کريم ، نيايش، استماع سخنراني و قرائت ادعيه مختلف ماه مبارک رمضان و اجراي اعمال شب قدر به صبح رساندند.
فضاي اين دو بارگاه ملکوتي بخاطر همزماني با شب وارد آمدن ضربت کين به پيشواي مظلومان ، رهبر عارفان و امام اول شيعيان ، حزن آلود بوده و اين معنويت ، با حضور مداحان ايراني دو چندان مي نمود.
اين مراسم در مصلاي حرم حضرت زينب (س ) که با حضور انبوه دوستداران اهل بيت (ع ) برگزار شد ، با سخنراني مذهبي ، مداحي ، قرائت دعا و بر پايي نماز جماعت مغرب و عشا و نيز نماز قضاي صد رکعتي به صورت جماعت همراه بود.
مراسم احياي نخستين شب قدر و شب ضربت خوردن حضرت امير (ع ) در حرم حضرت رقيه (س ) که در صحن اين مکان مبارک برگزار شد ، با برنامه هاي مشابه همراه بود.
حضور زائران ايراني در تمامي فصول سال در مراقد مطهر اهل بيت (ع ) در سوريه جلوه گر است ، اما شب گذشته بخاطر همراهي آنان با ايرانيان مقيم و ديگر محبان خاندان عصمت و طهارت از لبنان ، سوريه و عراق جلوه ويژه اي داشت .
اين مراسم به دليل حضور ايرانيان و شيعيان کشورهاي عربي ، به صورت ترکيبي از زبان فارسي و عربي به اجرا درآمد.
در اين آيين معنوي براي تعجيل در فرج حضرت ولي عصر (عج ) ، عاقبت به خيري و رفع توطئه هاي دشمنان اسلام و نجات مسلمانان از شر ظالمين ، دعا شد.
همچنين گروه هايي از مومنان عرب و غير عرب در حرم حضرت زينب (س) و خيابان هاي اطراف مراسم خاص خود را برگزار کردند.