دانشنامه جامع موضوعی معارف قرآنی رونمایی شد

وی بابیان اینکه نرمافزار دانشنامه جامع موضوعی معارف قرآنی ازجامعیت علمی برخورداراست،خاطرنشان کرد: ما در این مرکز از سال گذشته درصدد آن برآمدیم که معارف قرآنی که به صورت دانش نامهای در اختیار مخاطبان قرآنی قرار دهیم.
رئيس مرکز فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم از رونمايي دانشنامه جامع موضوعي معارف قرآني خبر داد.
حجتالاسلام والمسلمين محمد صادق يوسفي مقدم سه شنبه شب در گفت و گو با خبرنگاران ضمن اعلام رونمايي از دانشنامه جامع موضوعي معارف قرآني، اظهار داشت: علاوه براين تاکنون 108 جلد کتاب قرآني ارزشمند که به صورت تخصصي وعلمي نوشته شده است به قرآن پژوهان ارائه شده است.
وي بابيان اينکه نرمافزار دانشنامه جامع موضوعي معارف قرآني ازجامعيت علمي برخورداراست،خاطرنشان کرد: ما در اين مرکز از سال گذشته درصدد آن برآمديم که معارف قرآني که به صورت دانش نامهاي در اختيار مخاطبان قرآني قرار دهيم.
وي گفت: در مرحله نخست تفسير راهنما بر روي اين دانشنامه قرار گرفت و همچنين برخي از فعاليتهاي جانبي در اين مرحله روي دانشنامه جامع موضوعي معارف قرآني قرار گرفته است.
رئيس مرکز فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم افزود: هيچ مرکزي مانند مرکز فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي در کشور و خارج از کشور فعاليت قرآني انجام نداده است.
وي ادامه داد: در اين نرمافزار سه هزار و 14 موضوع اصلي قرآن کريم گردآوري شده است و همچنين 13 هزار و 245 موضوع در اين دانشنامه وجود دارد که محقق ميتواند با جستجوي نام مورد تحقيق به مطالب آن پي ببرد، وجود 65 هزار برداشت تفصيلي از قابليتهاي ديگر اين دانشنامه است.
يوسفي مقدم با بيان اينکه چهار ترجمه فارسي قرآن دراين دانشنامه آمده است، يادآورشد: ترجمه تفسير راهنما ، ترجمه تفسير الميزان، ترجمه تفسير آيتالله العظمي مکارم شيرازي و ترجمه مرحوم فولادوند از جمله ترجمههاي گردآوري شده در اين دانشنامه است.
وي افزود:اميدواريم بتوانيم تا سال آينده دو مرحله ديگر اين دانشنامه را به اتمام برسانيم و در اختيار علاقهمندان قرآني قرار دهيد