جوانان ایرانی نماینده های زائران ایرانی در مکه و مدینه بودند

حضور بسیار گرم ، صمیمی و معنوی جوانان ایرانی در عمره امسال ؛ در مدینه النبی (ص) و مکه مکرمه ، جلوه های زیبایی از باور و ایمان خالصانه و خاضعانه آنان را به درگاه خداوند و ساحت مقدس رسول اکرم (ص) و اهل بیت شریف آن حضرت ،به نمایش گذاشت.
حضور بسیار گرم ، صمیمی و معنوی جوانان ایرانی در عمره امسال مدینه منوره و مکه مکرمه بخصوص در صحنین مطهر و بین الحرمین ، و لحظه های ورود به مسجد الحرام و سجده های آغازین ، جلوه های زیبایی از باور و ایمان خالصانه و خاضعانه آنان را به درگاه خداوند و ساحت مقدس رسول اکرم (ص) و اهل بیت شریف آن حضرت ، به نمایش گذاشت.
در عبور از بین الحرمین جوانان ایرانی بسیاری را می دیدیم که با رعایت آداب ویژه زیارت با تحمل گرمای زیاد ، مشغول قرائت قران ، زیارت نامه و یا ادعیه های وارده بودند .
جوانان ایرانی همچنین با گرد هم آمدن در حرم مطهر و قدسی رسول الله الاعظم و دور هم نشینی ، دوره های تلاوت قران برگزار می نمودند.
دوره های تلاوت قرآن جوانان ایرانی در حرم شریف نبوی ( ص) علاوه بر زائران ایرانی از سوی دیگر زائران مسلمان ديگر نیز مورد استقبال واقع می شد.
هر زائر ایرانی و بلکه غیر ایرانی حضور دسته جمعی جوانان ایرانی در لباس احرام و به ویژه در میقات مسجد شجره و هنگام ورود به مسجد الحرام و سجده های آغازین را به خوبی مشاهده کرده است. حرکت های گروهی این جوانان در مسعی ( سعی بین صفا و مروه ) و هروله آنان به خوبی ها مورد توجه همه زائران جهان اسلام قرار می گرفت.
استقبال از حج و انجام مناسک آن و نیز زیارت اهل بیت عصمت و طهارت سلام الله اجمعین در بین جوانان ایرانی به چنان فرهنگی مبدل شده است که می توان گفت بتدریج اکثریت اعضای کاروان ها را علاوه بر کاروان های دانشجویی و دانش آموزی ، جوان ها تشکیل می دهند.
حجت الاسلام و المسلمن نجفی نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره در اجتماعی از زائران جوان ايراني در عمره امسال گفت که بعثه مقام معظم رهبری رابط همه زائران بخصوص جوانان با اندیشه های ناب رهبری است .
گر چه در میان جوانان ایرانی توفیق تشرف یافته همه طبقات شغلی یافت می شوند ، اما بر طبق آمار بیشترین تعداد آنان دانشجو و سپس دانش آموز هستند .
به گفته حجت الاسلام صاحبی فرد، رابط فرهنگی کاروان های عمره دانشجویی در مدینه منوره ، در 5 ماه از آغاز سالجاری ، 28هزار دانشجو و عضو هیات علمی دانشگاههای کشور برای انجام عمره به سرزمین وحی مشرف شده بودند.
برای جوانانی که در قالب کاروان های دانشجویی و دانش آموزی مشرف می شوند علاوه بر کلاس های احکام و آشنایی با نحوه برگزاری مناسک ، کلاس هایی نیز در زمینه "عترت شناسی " ،" قرآن شناسی " و " مدینه شناسی " که در آن به تشریح تاریخ مدینه النبی و حوادث عمده رخ داده در آن در صدر اسلام پرداخته می شود ، برگزار گردید.
جوانان ایرانی در مدینه النبی و در جمع مومنان و ارادتمندان به رسول الله (ص) و اهل بیت آن حضرت بواسطه حضور منظم و منسجم و توام با رعایت کامل ادب و احترام در نماز های جماعت یومیه و برگزاری جلسات گسترده تلاوت قرآن ، به افرادی مومن و با وقار شناخته می شوند که شایسته احترام تمام هستند.