معرفی جاذبه‌های گردشگری به جذب توریسم مذهبی کمک می‌کند

معرفی گردشگاه‌ها، مراکز و ابنیه تاریخی، موزه‌ها و تمامی مکان‌هایی که می‌تواند برای زائران جذاب باشد، به جذب توریسم دینی در شهرهای مذهبی کمک می‌کند.

«محمود ممتاز»، معاون امكان متبركه و امور زائران آستان‌قدس رضوی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، با بيان اين مطلب اظهار كرد: بايد با توجه به نياز زائران، اطلاعات كافی درباره طبيعت، تاريخ و فرهنگ شهرهای مذهبی به آن‌ها ارايه شود.

وی با بيان اينكه ارايه امكانات فرهنگی و اطلاع‌رسانی به زائران، نيازمند برنامه‌ريزی‌های منسجم است، افزود: اگر زائر در زمان حضور خود در شهرهای مذهبی از امكانات فرهنگی مناسبی برخوردار شود و با استفاده از اين امكانات از وقت خود حداكثر استفاده را ببرد، به‌طور قطع اين امر در افزايش تعداد زائران به‌‌ويژه زائران خارجی مؤثر خواهد بود.

ممتاز تصريح كرد: ارايه امكانات فرهنگی به زائران با در نظر گرفتن نيازهای آن‌ها، به ارتقای صنعت گردشگری كه يكی از منابع غنی كشور است، كمك خواهد كرد.

وی با بيان اينكه همكاری نهادهای متولی گردشگری منجر به توسعه گردشگری دينی و توريسم مذهبی در كشور می‌شود، اذعان كرد: اگر هر نهادی كه متولی توسعه صنعت گردشگری در كشور است، به درستی در حيطه وظايف خود عمل كند، شاهد ارتقای صنعت گردشگری و جذب بيشتر توريسم دينی در كشور خواهيم بود.

معاون اماكن متبركه و امور زائران آستان‌قدس رضوی تصريح كرد: برخی از سازمان‌ها و نهادها متولی توسعه صنعت گردشگری در كشور هستند كه وظايف خاص خود را دارند، اما نهادهای ديگر بر حسب وظيفه و توانی كه دارند بايد به اين سازمان‌ها كمك كنند.

وی با تأكيد بر نقش رسانه‌ها در توسعه گردشگری دينی و توريسم مذهبی در كشور، اظهار كرد: رسانه‌ها می‌توانند با فضا‌سازی، انتقال نياز زائران، انعكاس مشكلات آن‌ها و ارايه نظرات كارشناسان، به توسعه اين صنعت در كشور كمك كنند.

ممتاز به لزوم توسعه صنعت گردشگری اشاره كرد و يادآور شد: به دليل نيازی كه در زمينه توسعه گردشگری دينی در كشور احساس می‌شود، توسعه اين صنعت در دستور كار دولت قرار گرفته است.


| شناسه مطلب: 20791