همایش تشکل های سیاسی دانشجویی در مدینه منوره برگزار شد

در سفر نخست خانه ای از سنگ دیدم، در سفر دوم خانه را با صاحب خانه دیدم و در سفر سوم چنان اندیشیدم که غیراز صاحب خانه هیچ ندیدم.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج، همايش تشكل هاي سياسي دانشجويي دانشگاه هاي سراسر كشور در مدينه منوره با حضور مسوول بعثه مقام معظم رهبري در مدينه منوره برگزار شد.

در اين همايش حجت الاسلام نجفي روحاني در جمع دانش جويان عضو تشكل هاي سياسي با اشاره به اينكه مقام محمود مخصوص پيامبر نيست هرچند ايشان نمونه متعالي آن هستند، گفت: شما هم مي توانيد با درك اين سرزمين به مقامي برسيد كه مورد حمد خداوند قرار گيريد.

وي خطاب به دانشجويان زائر سرزمين وحي و اعضاي تشكل هاي دانشجويي گفت: شما مي توانيد مظهر صفات خداوند غير از صفت «صمد» باشيد كه حضور در مكه مبين تين مطلب است چرا كه شما در مكه به خوبي مظهر دعاي جوشن كبير هستيد.

حجت الاسلام روحاني با عنوان اين مطلب كه آنچه از شما در سرزمين پيامبر انتظار مي رود بيشتر از ديگران است، تصريح كرد: شايد بسياري از زائران كه راهي سرزمين وحي مي شوند تلاش كنند به انجام عبادت هايي مثل نماز و دعا مشغول شوند اما علاوه بر اين از شما به عنوان روشنفكر انتظار مي رود بيانديشيد و فكر كنيد چراكه عبادت همراه با تفكر با بيداري همراه است.

وي با اشاره به اينكه ما در اين سفر بايد ببينيم چه چيزي با خودمان مي بريم و از اين سفره گسترده چه بهرهاي خواهيم داشت، گفت: تاجر موفق كسي است كه كالايي را با خود ببرد كه در سرزمين خودش يافت نشود. اهل دلي سه مرتيه يه خانه خدا سفر كرد. از او سوال كردند چه سود كردي از سه سفر تكراري؟ گفت: تكراري نبود. چراكه در سفر نخست خانه اي از سنگ ديدم، در سفر دوم خانه را با صاحب خانه ديدم و در سفر سوم چنان انديشيدم كه غيراز صاحب خانه هيچ نديدم.

بر اساس اين گزارش در ادامه اين همايش دانشجويان و اعضاي تشكل هاي دانشجويي پيشنهاد هاي خود را در راستاي برنامه ريزي براي ارائه خدمات بهتر به زائران ارائه كردند.

همچنين محمد زارع، مسوول عمره داتشجويي در مدينه منوره  در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اينكه تعداد دانشجويان اعزامي به عربستان در قالب تشكل هاي دانشجويي خدود 120 نفر است، گفت: اين دانشجويان از اعضاي تشكل هاي انجمن اسلامي دانشجويان، بسيج دانشجويي جامعه اسلامي دانشگاهيان، اتحاديه اول دانشجويان و ساير تشكل هاي سياسي هستند كه از بيستم تير جاري وارد مدينه شده و 27 تير مدينه را يه سوي مكه مكرمه ترك مي كنند.

بنابر اين گزارش سيد محمد جواد شهابي، عضو بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي در گفتگو با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج با شاره به اينكه برگزاري اين هماييش ها در مدينه منوره بدون شك فرصت مناسبي براي ابراز نظر دانشجويان و ايحاد ارتباط بين آن ها و مسوولان است، گفت: به نظر من دانشجوياني كه به مدينه و مكه مشرف مي شوند بايد بيش از اين تلاش و پويايي داشته ياشند چراكه يلاش باعث كنجكاوي و كنجكاوي نيز عتمل رشد و پيشرفت است به عبارت ديگر نيبايد از كنار مسائل و اتفاقات به راحتي بگذرند.

همچنين رضوان اصغري، عضو اتحاديه اول دانشجويان دانشگاه آزاد اصفهان در گفتگو با خبركگار ما با مثيت ارزيابي كردن برگزاري اين همايش گفت: پيشنهاد من اين است كه همراه با دانشجويان و اعضاي تشكل هاي سياسي افراد صاحب نظري كه در مطرح مردن و تشريح مباني اعتقادي مهارت دارند و  تعداد زيادي از آن ها نيز توسط تشكل ها شناخته شده هستند، دعوت شوند تا اين سفر زيارتي با طرح سوال بيشتري در ذهن دانشجويان همراه باشد.

علي شمس، عضو نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه اصفهان با اشاره به اينكه هم انديشي و مشورت بنا بر سفارش دين مبين اسلام عملي شايسته و پسنديده است، گفت: اين هم انديشي از اين جهت كه تشكل هاي دانشجويي را با فعاليت هاي بعثه مقام معظم رهبري در مدينه منوره آشنا مي كند بسيار خوب است اما آنچه كه مساله اصلي ما است زمان است به اين معني كه ما زمان بسيار محدودي داريم و نمي توانيم بسياري از مسائل اعتقادي را به صورت اقنايي مطرح كنيم به نظر من اين كار بايد در ايران صورت مي گرفت به اين صورت كه قبل از تشرف دانشجويان افرادي كه صاحب نظر هستند در چندين جلسه مسائل مربوطه را تشريح مي كردند.


| شناسه مطلب: 22124