اعزام کاروان ویژه‌ای از والدین شهدا به عمره

هزار نفر از والدین شهدا که بیش از دو فرزند خود را تقدیم انقلاب کرده‌اند، تابستان سال جاری به عمره مفرده اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج حجت‌الاسلام‌و المسلمين سعيد لواسانی معاون فرهنگی بنياد شهيد و امور ايثارگران با اعلام اين خبر گفت: اين كاروان شامل آن دسته از والدينی می‌شود كه چند فرزند خود را تقديم پيروزی و تداوم آرمان‌های انقلاب اسلامی كرده‌اند و تا كنون از خدمات بنياد شهيد استفاده نكرده‌اند.

وی افزود: بيش از هزا و 700 پدر و مادر شهيد تا كنون برای حضور در اين سفر معنوی شناسايی شده‌اند كه با توافقات صورت‌گرفته با سازمان حج و زيارت، هزار نفر از اين افراد تا پايان تابستان سال جاری به عمره مفرده و زيارت خانه خدا مشرف می‌شوند.

عمره را از ديگر اقدامات بنياد شهيد در سال جاری دانست كه پيش از فرارسيدن لواسانی در پايان اعزام دانشجويان و دانش‌آموزان نخبه شاهد بهماه رمضان انجام می‌شود.


| شناسه مطلب: 22171