تکذیب منتفی شدن اعزام دختران دانشجو از سال آینده به عمره

معاون ستاد عمره دانشجویی کشور گفت: اعزام دانشجویان دختر عمره گذار به طور کامل لغو نشده است.

 به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج معاون ستاد عمره دانشجويي كشوربا تکذیب منتفي شدن كامل اعزام دختران دانشجو از سال آينده به عمره اظهار داشت: براساس قانون عربستان ورود دختران مجرد زير 45 سال به اين كشور بدون حضور محرم غير قانوني است، اما سازمان حج و زيارت كشور و ستاد عمره دانشجويي با ارائه راهكارهايي همه ساله دختران دانشجو را در قالب كاروان‌هاي مجزا به سرزمين حج اعزام مي كرد.

 ابراهيم صارمي ادامه داد: دولت عربستان امسال با سختگيري‌هاي خود تلاش كرد اين قانون را عملياتي كند كه خوشبختانه مشكل مهمي براي اعزام كاروان‌ها نداشتيم.

صارمي با بيان اين‌كه دولت عربستان با اجراي مصوبه خود بر اعزام هاي آينده تأكيد دارد، اضافه كرد: مسئولان ستاد عمره دانشجويي به جهت تداوم اعزام دختران دانشجو به عمره و بهره مندي آن ها از اين سفر معنوي در مذاكراتي با ارائه طرح‌هايي به مسئولان سازمان حج و زيارت و دولت عربستان بنا دارد اعزام آنان را همانند گذشته داشته باشد.

وي با اشاره به اينكه مرحله نخست اعزام عمره دانشجويي با اعزام دانشجويان دختر در اسفند سال گذشته پايان پذيرفته، افزود: اعزام بيش از 9 هزار پسر دانشجو به سرزمين وحي از برنامه‌هاي دومين مرحله از اعزام دانشگاهيان بود كه از 14 تير آغاز و تا 21 مرداد در قالب 90 كاروان به مدينه منوره و مكه معظمه بوده است، اين گروه پيش از فرارسيدن ماه رمضان به كشور بازخواهند گشت.

صارمي گفت: همچنين سومين مرحله با اعزام 9هزار عضو هيئت علمي دانشگاه‌هاي سراسر كشور به عمره مفرده انجام خواهد شد


| شناسه مطلب: 22234