روزهای پایانی ثبت نام دوره جدید اعزام به عتبات عالیات

افرادی که دراین دوره در قرعه کشی برای اعزام نامشان در فهرست قرار دارد می توانند تا اواسط هفته جاری با مراجعه به سایت و یا دفاتر زیارتی نشبت به ثبت نام در کاروان ها اقدام کنند.

برنامه ثبت نام دوره جديد اعزام به عتبات عاليات که از 13 تير آغاز شده بود تا اواسط هفته جاري پايان مي يابد.   

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از ايرنا، افرادي که دراين دوره در قرعه کشي براي اعزام نامشان در فهرست قرار دارد مي توانند تا اواسط هفته جاري با مراجعه به سايت و يا دفاتر زيارتي نشبت به ثبت نام در کاروان ها اقدام کنند.

 

معاون عتبات عاليات در اين باره گفت: در اين دوره حدود نيم ميليون نفراز هموطنان براي عزيمت به عتبات عاليات ثبت نام کردند که بر اساس ظرفيت حدود 180 هزار نفر و در فرآيندي زمانبندي شده از چهارم مرداد تا پايان شهريورماه امسال به صورت زميني و روزانه سه هزار نفر اعزام مي شوند.

 

"حسين اکبري" همچنين گفت : به دليل مشکلات پيش آمده در اعزام هوايي زائران به عتبات عاليات فعلا پروازهوايي به عراق نداريم و در صورت حصول توافق قطعي با قابليت اجرايي مناسب پروازها از سر گرفته خواهد شد .

 

معاون سازمان حج و زيارت ، تصريح کرد: نخستين سفر در دوره جديد اعزام ها،‌15 روز پس ثبت نام (اوايل مردادماه) صورت مي گيرد و تا پايان شهريورماه ادامه خواهد داشت .

 

به گفته اکبري، برنامه پيش ثبت نام دوره بعدي اعزام زائران به عتبات عاليات اول شهريوماه امسال انجام مي شود.

 

روازنه بيش از سه هزار زائر ايراني از طريق رسمي به عتبالت عاليات اعزام مي شوند و گفته مي شود که بيش از اين تعداد نيز در فرآيند غير رسمي به عراق سفر مي کنند امري که تاکنون مشکلات بسياري براي زائران بوجود آورده است.

 

ساماندهي سفر هاي انفرادي به عتبات عاليات به عنوان يک برنامه محوري در اين دوره کاري سازمان حج و زيارت قرار گرفته است و قرار است بر اساس مصوبه اخير وزارت کشور ، اعزام انفرادي از اول مردادماه ممنوع و تمامي سفرها در فرآيندي رسمي و از مجاري اين سازمان صورت گيرد.

 

به عقيده کارشناسان، ميزان اقبال زائران ايراني براي سفر به عتبات عاليات در مقايسه با امکانات فراهم شده رفاهي و اقامتي در شهرهاي مذهبي عراق به هيچ عنوان قابل مقايسه نبوده و در بسياري از موارد مشکلاتي را براي زائران به وجود آورده است.

 

پايبند نبودن طرف عراقي به توافق هاي صورت گرفته در قالب سفر هوايي زائران ايراني به اين کشور از مواردي است که در طول ماههاي گذشته مشکلات بسياري براي هموطنان بوجود آورده که درنهايت با قطع سفر هوايي به اين کشور تا حصول توافق نهايي منجر شده است.

 

 

عناوین مرتبط:

 نتایج قرعه کشی عتبات عالیات اعلام شد

ثبت نام از زائران تابستاني عتبات عاليات از 16 تيرماه

قرعه کشي 180 هزار زائر عتبات عاليات امروز انجام مي شود  

اعزام زائران عتبات عاليات به كاظمين و سامراء دوباره آغاز شد  

يادداشت - سازمان دهي سفرهاي زيارتي ، ضرورتي قطعي  

يادداشت - از كانالهاي رسمي به زيارت برويم

بررسی وضعیت حمل و نقل زائران ایرانی در عراق  

موافقت دولت عراق با گشايش كنسولگري ايران در نجف

پروازهاي عتبات، لغو شد  

کلاهبرداري از زائران عتبات عاليات

گزارش فارس از وضعیت نامطلوب زائران انفرادی به عتبات  

مشکلات زائران عتبات در گفت و گو با نماینده سازمان حج و زیارت

لغو احتمالی سفرهاي هوايي به عتبات عاليات

اعزام روزانه 3 هزار نفر به عتبات عاليات

تمام دفاتر اعزام زائران به عتبات زير پوشش حج و زيارت قرار مي‌گيرند

زائران عتبات عالیات اگر از طرق قانونی به عراق اعزام شوند از ضریب امنیت بیشتری برخوردار خواهند شد

مشکلات سفرهای انفرادی به عتبات عالیات  

زائران غيرقانوني عتبات و مشکلات پیش رو  

گزارشي از اعزام هوايي زائران به عتبات عاليات  

سفر به عتبات با ويزاي غير از حج و زيارت ممنوع مي شود

گاهشمار انفجارهاي خونين عراق در يك ماه گذشته/زائران حرم حسینی قربانی تروریسم

زائران ايراني نگران امنيت خود در عراق هستند  

روزی سه هزار زائر ایرانی در عراق  

معاون عتبات عاليات سازمان حج و زيارت: سفر به كاظمين و سامرا بار ديگر به برنامه اضافه شد

ثبت نام جدید زائران عتبات عالیات اوایل تیر ماه آغاز می شود


| شناسه مطلب: 22300