دانشآموزان عمره گزار استان بوشهر به سرزمین وحی اعزام شدند

عمرهگزاران جوان بوشهری در قالب کاروان 120 نفری پسران دانشآموز به سرزمین وحی اعزام شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج عمرهگزاران جوان بوشهري در قالب كاروان 120 نفري پسران دانشآموز به سرزمين وحي اعزام شدند.
رئيس سازمان دانشآموزي استان بوشهر گفت: اين دانشآموزان به شيراز منتقل شدند و از فرودگاه شيراز عازم سرزمين وحي شدند.
«غلامحسين خدام» افزود: سهميه دانشآموزان حج عمره استان بوشهر امسال 240 نفر است، كه 120 نفر از دختران دانشآموز ماه گذشته و 120 نفر از دانشآموزان پسر امروز به سرزمين وحي اعزام شدند.
رئيس سازمان آموزش و پرورش استان بوشهر نيز هدف از مناسك عمره براي دانشآموزان را آشنايي جوانان با بركات معنوي اين سفر و استفاده از آن در زندگي آينده برشمرد و گفت: امسال به نحوي برنامهريزي شده است تا دانشآموزان بيشترين بهره و كمترين مشكل را در برگزاري عمره داشته باشند.
«محمد حاجيزاده» گفت: 2100 نفر از دانشآموزان عضو تشكلهاي سازمان دانشآموزي استان در اواخر ماه جاري به كشور سوريه اعزام ميشوند.
وي اعزام 300 دانشآموز به مشهد مقدس و استانهاي خوش آب و هوا را از ديگر برنامههاي امسال سازمان آموزش و پرورش استان بوشهر دانست.