مجمع عمومی سازمان ملل شهرکسازیهای رژیم اسرائیل را محکوم کرد

بیانیه این کمیته تصریح دارد که اسراییل باید از هر گونه فعالیتی که موجب تغییر در قانون, ساختار فرهنگی و منطقه ای در مکانی که پایتخت کشور فلسطین می شود, خود داری کند.
يکي از نهادهاي سازمان ملل در بيانيه اي تلاش شتابان رژيم صهيونيستي براي ساخت شهرکهاي صهيونيست نشين در سرزمين هاي فلسطيني را شديدا محکوم کرد.
کميته دفاع از حقوق لاينفک مردم فلسطين روز سه شنبه در نشست خود به بررسي اقدامات رژيم اسرائيل در شرق بين المقدس از جمله تخريب خانه هاي فلسطينيي ها و محدوديت در تغيير مکان آنان پرداخت.
بيانيه اين کميته تصريح دارد که اسراييل بايد از هر گونه فعاليتي که موجب تغيير در قانون, ساختار فرهنگي و منطقه اي در مکاني که پايتخت کشور فلسطين مي شود, خود داري کند.
کميته تصريح کرد طبق گزارش دفتر هماهنگي امور انساندوستانه سازمان ملل بين سالهاي 2008 تا 2000 ماموران اسراييلي بيش از 670 ساختمان محل سکونت فلسطيني ها را با هدف تغيير در ترکيب منطقه شرق بيت المقدس تخريب کرده اند.
بيانيه اين کميته سازمان ملل تاکيد دارد که در حال حاضر بيش از 60 هزار فلسطيني در معرض از دست دادن و تخريب خانه هايشان هستند چرا که اسرائيل تعمدا به آنان اجازه بازسازي خانه هايشان را نمي دهد.
همچنين کميته از شوراي امنيت خواست تا طبق منشور سازمان ملل به مسئوليتهايش در اين زمينه عمل کرده و خواستار اجراي قطعنامه هايي شد که در اين رابطه به تصويب شورا رسيده ولي هزگر به آن عمل نشده است.
رياض منصور نماينده تشکيلات خودگردان فلسطين نيز به اختصار کميته را در جريان امور قرار داد و تصريح کرد گذرگاههاي مرزي به تناوب به ميل ماموران اسراييلي باز و بسته مي شوند و همان اندک کالاهايي که به غزه راه مي يابند فقط بايد توسط سازمانهاي امدادرسان سازمان ملل در دسترس مردم قرار گيرند.
وي در ارتباط با کرانه باختري و محل استقرار محمود عباس رهبر فتح هم گفت بيش از 600 مرکز گشت در منطقه وجود دارند که تردد مردم عادي و کالاهاي ضروري را با مشکلات بسياري روبرو کرده اند.
نماينده فلسطين گفت ويران کردن خانه هاي فلسطينيان و شهرک سازيها توسط اسراييليان نيز همچنان بي وقفه ادامه دارد و همين امر موجب بوجود آمدن واکنشهاي شديد در ميان کشورهاي جهان شده است.
منصور اظهارداشت:وزيران خارجه کشورهاي عرب اخيرا نشست اضطراري در همين رابطه داشته و تصميم گرفته اند تا هيات بلندپايه اي را در ارتباط با همين موضوع راهي شوراي امنيت کنند.
نماينده تشکيلات خودگردان فلسطين گفت هم اکنون چهار ميليارد و 500 ميليون دلار براي حمايت از اقتصاد و بازسازي فلسطين اختصاص يافته است ولي به علت محدوديتهايي که اسراييل در باز گذاردن گذرگاههاي مرزي قائل مي شود تاکنون هيچگونه اقدامي صورت نگرفته است.