تشرف به خانه خدا را مدیون دعای بیماران در حق خود می دانیم

جمعی از پرستاران مستقر در مرکز پزشکی مکه مکرمه از شور و حال معنوی خود از خدمت به زایران حرم نبوی می گویند و این توفیق بزرگ را حاصل دعای خیر بیماران در حق خود می دانند.
به مناسبت سالروز ولادت باسعادت بانوي صبور اسلام حضرت زينب كبري (س) بعثه مقام معظم رهبري مراسم تجليل از پرستاران مستقر در مكه مكرمه را برگزار كرد.
پرستاران كه به اعتقاد خود در اثر دعاي خير بيماران و همچنين پدر و مادر به اين سفر كاري پر از خير و بركت ازاعزام شده اند، از شيرين ترين سفركاري عمرشان مي گويند.
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به مكه مكرمه، "احمد هادي تهران به مكه مكرمه اعزام شده است، اظهار داشت : اگر بخواهم به صورت كلي دستاورد اين سفر معنوي را برشمارم، بايد بگويم كه كفه ارزش معنوي و روحاني اين سفر به اندازه تمام عمر خدمت كاري من در بيمارستان هاي مختلف است.
وي تصريح كرد: واقعا براي ما جامعه پرستاران افتخاري بالاتر از خدمت به زايران خانه خدا وجود ندارد.
"محمد جعفري" ديگر پرستاري كه از دانشگاه علوم پزشكي گلستان سرزمين وحي اعزام شده است، مي گويد: شايد خداي بزرگ اين توفيق و سعادت را در اثر دعاي خير بيماراني كه در طول سالهاي متمادي به آنان خدمت كرده ايم ،اين سعادت را نصيب ما كرد.
وي اضافه كرد:اين سفر انگيزه و توان ما را براي خدمت هر چه بيشتر به بيماران و پرستاري از آنان چند برابر كرد.
"مريم صديقي" پرستار اعزامي از دانشگاه علوم پزشكي تهران خاطر نشان كرد: سال 88 بهترين سال دوران عمر كاري من است، چرا كه اين سعادت بزرگ نصيبم شد.
وي يادآور شد: من هم گمان مي كنم در اثر دعاي خير بيماران به اين سعادت بزرگ دست يافتم وگرنه من خودم مي دانم كه لياقت اين همه عنايت ازسوي خداوند را نداشتم.
"حميده باقر زاده" يكي ديگر از پرستاراني اعزامي است كه از بيمارستان جماران قلب تهران براي خدمت به زايران حج ابراهيمي به مكه مكرمه آمده است.
او كه هنگام سخن گفتن نمي توانست از اشك ريختن خود جلوگيري كند، گفت : چون كه حرفه پرستاري شغل بسيار سخت و طاقت فرسايي است ،هميشه خيال مي كردم كه با خواب و استراحت ، خستگي از تن ما بيرون مي آيد.
اين پرستار تاكيد كرد: در اين سفر متوجه شدم كه فقط نماز،عبادت و طواف به دورخانه خدا است كه خستگي واقعي را از تن من بيرون مي كند.
دكتر "فاضل شيرخاني" نماينده مركز پزشكي حج در عربستان هم تصريح كرد: خدمت به زايران خانه امن الهي براي ما همواره يك افتخار بزرگ است كه با آن به وجد مي آيم.
وي افزود : سه درمانگاه شبانه روزي در مكه مكرمه و يك درمانگاه در مدينه منوره به صورت 24 ساعته آماده خدمت به زايران حرم نبوي و خانه خدا هستند.
به گفته وي ، در اين درمانگاه ها متخصصان داخلي و زنان در كنار پزشكان عمومي به زايران خدمت مي كنند.
دكتر شيرخاني يادآور شد: همچنين يك تيم واحد اعزام همراه با مترجمان به زبان انگلسيي و عربي در صورت نياز همراه با بيماران به بيمارستان هاي سعودي اعزام مي شوند.
نماينده مركز پزشكي حج در عربستان يادآورشد: همچنين در طول هر دوره بهداشت هتل ها و آشپزخانه ها را توسط يك تيم بهداشتي كنترل مي كنيم تا خداي ناكرده مسئله خاصي در اين دو بخش كه در سلامتي زايران اهميت زيادي دارند، مشكلي خاصي به وجود نيايد.
وي عدم اطلاع زايران از مراكز پزشكي و درماني مستقر در مكه و مدينه را يكي ازمشكلات كاري خود عنوان كرد و گفت :متاسفانه برخي اززايران به هواي اينكه در اين مراكز قرص هاي خارجي ويا دارويي بيشتر از نيازشان بر اساس زماني كه در اين عربستان به سر مي برند به دفعات مكرر به اين مراكز مراجعه مي كنند.
وي از زايران كشورمان خواست با توجه به محدوديت دارو وامكانات از مراجعه غير ضروري به اين مراكز درماني خود داري كنند.
اخبار مرتبط:
پرستاران و اشتياق خدمتگذاري به زائران
تصاویری از مراسم روز پرستار در مدينه منوره
حجت الاسلام والمسلمين بيات: زينب كبري مناسب ترين الگو براي پرستاران است