آیتالله صافی : سازمان حج باید همیشه مستقل بماند
یکی از مراجع عظام تقلید قم با صدور پیامی ضمن تقدیر از مواضع اخیر آیتالله ری شهری گفت: قداست حج و زیارت فراتر از امر گردشگری است و سازمان حج باید همیشه مستقل بماند.
يكي از مراجع عظام تقليد قم با صدور پيامي ضمن تقدير از مواضع اخير آيتالله ري شهري گفت: قداست حج و زيارت فراتر از امر گردشگري است و سازمان حج باید همیشه مستقل بماند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از پايگاه اطلاعرساني آيتالله صافي گلپايگاني، اين مرجع تقليد با فرستادن پيام تشكري خطاب به حجتالاسلام والمسلمين ريشهري، از موضع صريح وي در مورد سازمان حج و زيارت تقدير كرد.
اين مرجع تقليد در اين پيام كه از طريق نمايندگان ايشان به سرپرست حجاج ايراني تحويل شده است، از اينكه حجتالاسلام والمسلمين ريشهري، آشكارا در برابر الحاق حج و زيارت به گردشگري موضعگيري كرده، از وي سپاسگزاري و تأكيد كرده است: قداست حج و زيارت فراتر از امر گردشگري است، همان گونه كه موقعيت حضرتعالي در مسئله حج و زيارت به عنوان سرپرست حجاج ايراني بسيار بالاست.
آيتالله صافي گلپايگاني با تأكيد بر اينكه سازمان حج بايد هميشه مستقل بماند، خطاب به حجتالاسلام ريشهري اظهار كرده كه غير از اين، از وي انتظار نميرفت.
وي با اشاره به اينكه حج و عتبات، برنامهاي معنوي و الهي است و هرگز نميتوان آن را با سياحت و گردشگري برابر دانست، افزوده است: آيا ميتوان گفت كسي كه در همه عمر، يك بار مستطيع شده و به خانه خداوند مشرف ميشود، با كسي كه به دنبال سياحت و گردشگري است و به اين كشور و آن كشور سفر ميكند، برابر است؟ كساني كه به دنبال چنين كاري هستند، يا حج را نشناختهاند و يا مغرضاني هستند كه ميخواهند مقام روحاني حج را پايين آورند.
اين مرجع تقليد در پايان، از همه كساني كه تلاش ميكنند تا در برابر اين كار ناصواب ايستادگي كنند و همين طور شخص حجتالاسلام والمسلمين ريشهري تشكر كرده است./
اخبار مرتبط:
واكنش آيت الله ري شهري در خصوص مسائل اخیر سازمان حج و زیارت
آيتالله مكارم شيرازي: نميتوانيم در مقابل ادغام سازمان حج با ميراث فرهنگي سكوت كنيم
آیت الله نوری همدانی: الحاق سازمان حج به گردشگری برخلاف مرزهای اسلام است