مدیر عامل راه آهن : برقی کردن خط آهن تهران – مشهد در انتظار بودجه

به رغم این که پروژه برقی کردن خط آهن تهران – مشهد در مصوبه هیات دولت بوده ، و بر اجرای آن تاکید شده ، اعتباری در بودجه امسال برای آن در نظر گرفته نشده است.
مديرعامل راه آهن جمهوري اسلامي ايران با بيان اين كه اعتبار در نظر گرفته شده براي برقي كردن خط آهن تهران – مشهد در بودجه سال 88 در حد صفر است ، اعلام كرد : اجراي اين طرح منوط به تزريق بودجه اوليه است .
حسن زياري گفت : به رغم اين كه پروژه برقي كردن خط آهن تهران – مشهد در مصوبه هيات دولت بوده ، و بر اجراي آن تاكيد شده ، اعتباري در بودجه امسال براي آن در نظر گرفته نشده است.
وي با بيان اينكه قرار داد اين طرح در حال تكميل و انعقاد است ، تصريح كرد : اجرا و فعال شدن اين طرح نيازمند تزريق بودجه اوليه است.
مديرعامل راه آهن با بيان اين نكته كه موضوع بودجه مورد نظر در مجلس شوراي اسلامي و هيات دولت و رياست جمهوري درحال پيگيري است ، ابراز اميدواري كرد تا با توجه به تاكيدات فراوان رياست جمهوري بر پيشرفت حمل و نقل عمومي به ويژه بخش ريلي ، اين اعتبار تامين شود.