مروری بر اخبار دو هفته گذشته پایگاه اطلاع رسانی حج

مروری بر اخبار دو هفته گذشته پایگاه اطلاع رسانی حج

 

سازمان حج و زيارت در اطلاعيه اي واجدان شرايطي را كه داراي فيش 30/8/83 هستند را دعوت به تكميل فرم اطلاعات فردي كرد. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

در این اطلاعيه آمده بود: تمامی واجدان شرایط که دارای فیش حج تمتع 30/8/83 هستند، باید جهت تکمیل فرم اطلاعات فردی به سایت سازمان حج و زیارت مراجعه کنند.  

در ادامه تصریح شد: زائران با ثبت نشانی اینترنتی مذکور، با یک فرم سه گزینه ای مواجه می شوند که با ثبت تکمیل "گزینه شماره سند ودیعه گزاری" "کد شعبه بانک ملی" و تأیید"ورود به سیستم" فرم جامع برای آنها نمایان می شود.

همچنین اعلام شد : آخرین فرصت ثبت نام ودیعه گذاران عمره ی مفرده ی بانک ملت، تا پایان 27 فروردین است.

در خصوص امور نقلیه و هتل ها، مصاحبه ای نیز با مدیر عملیات عمره، ترتیب داده شد که بیانگر تلاش بی‌وقفه و طولانی مدت آنان در این زمینه می باشد.

پرواز هوایی مشهد_ بصره نیز در این حین برقرار شد. خدمت رسانی به زائران از نظر پزشکی، نیز شبانه روزی انجام می گیرد.

مسئول نمایندگی بعثه ی مقام معظم رهبری در عربستان نیز پیگیر عواملان تهیه و توزیع غذای زائران شد تا برخي مشكلات اجرائي آشپزخانه را مطرح و مورد بررسي قرار دهد.  


یک هزار بازنشسته نیز امسال، بدون نوبت به عمره انتخاب و معرفی شدند.

 جمعیت حدود یک هزار طلبه و 79 کاروان دانشجویی که 50 کاروانش را دانشجویان دختر، تشکیل می دادند  و اعزام 24 گروه از استان قم در ايام نوروز، مسوولان را بر آن داشت که علاوه بر این باتوجه به ضرورت فراهم نمودن منابع و کتابهای مربوط به موضوع حج، کتابخانه ی تخصصی با 2500 جلد کتاب فراهم كنند. علاوه بر تمام اين تلاشها، برنامه‌هاي جداگانه‌ي فرهنگي و متنوعي  براي شركت كنندگان در اين مناسك مقدس، اعم از خواهران طلبه انجام گرفت.

در ديار دوست از جمله همايشي ست كه در اين جهاد فرهنگي عظيم، تا از اين فرصت بي بديل نيز براي هرچه بهتر شدن تبليغ آموزه هاي ديني توسط خواهران طلبه، قدم بردارند.

مسئول دفتر نمايندگي بعثه مقام معظم رهبري در عربستان به خواهران طلبه عمره گزار توصيه كرد با بهره‌گيري از ابزارهاي روز به رسالت تبليغي خود عمل كنندصورت گرفت.  

از جمله برنامه‌هاي ديگر در همين راستا، سفر قريب‌الوقوع رئيس سازمان حج و زيارت بود كه به جهت رايزني و تفاهم جهت عقد قرارداد در خصوص انجام عمليات حج، به عربستان صورت گرفت.

در این بین، نشست هایی نیز در بین روحانیون بعثه ی مقام معظم رهبری در مدینه ی منوره را صورت داده شد. همه ی این تلاش ها ما را شاهد 15 پرواز شامل 5 هزار تن از عمره گذاران میهن مان در 25 فروردین ماه، کرد.

از مشخصه های بارز عمره امسال ، کاهش طول سفر از 14 به 12 روز و حذف عمره های 10 روزه است و همين  سیستم سازمان حج و زیارت سبب شده است که امسال نسبت به گذشته 200 هزار نفر بیشتر به عمره اعزام شوند.


| شناسه مطلب: 24066