همایش«در دیار دوست» ویژه خواهران طلبه عمره گزار برگزار شد

همایش در دیار دوست با حضور خواهران عمره گزار در محل بعثه مقام معظم رهبری مکه مکرمه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج در ابتداي اين همايش كه با حضور صدها نفر از خواهران طلبه برگزار شد مسئول ستاد عمره خواهران طلبه گفت:خداي متعال را شاكريم كه زمينه اجتماع خواهران طلبه را در سرزمين وحي فراهم نمود و اجتماع اين خواهران با حجال كامل اسلامي بيانگر شخصيت واقعي زن شيعه و مسلمان است.
وي افزود:خواهران طلبه به عنوان مبلغان ديني بايد در همه مراحل زندگي الگوي رفتاري باشند و پس از بازگشت از سرزمين وحي نيز اموزه هاي خود از اين سرزمين را به مخاطبان منتقل كنند.
حجت الاسلام قندي گفت:امسال هزار نفر از خواهران طلبه در قالب 8 كاروان عازم سرزمين وحي شدهاند كه برنامه هاي متنوع فرهنگي براي اين عزيزان درحال انجام است.
در ادامه اين نشست حجت الاسلام و المسلمين عسگري مسئول امور روحانيون بعثه مقام معظم رهبري گفت:جايجاي اين سرزمين مقدس بيانگر وقايع تاريخي اسلام است و به هر سو كه بنگريم آيات قران كريم را ملاحظه مي كنيم.
وي در ادامه به تشريح فضايل و تاريخچه برخي اماكن مكه مكرمه از جمله مسجدالحرام . خانه كعبه پرداخت.
همچنين حجت الاسلام و المسلمين بيات در ادامه نشست با خير مقدم به خواهران طلبه عمره گزار توصيه كرد با بهرهگيري از ابزارهاي روز به رسالت تبليغي خودعمل كنند.
مسئول نمايندگي بعثه مقام معظم رهبري در عربستان با اشاره به آيات قران كريم در خصوص جايگاه سرزمين وحي گفت: خداوند متعال ظرفيت باورنكردني در سرزمين وحي قرار داده است كه توانائي سامان بخشي به همه شؤون مادي و معنوي جامعه اسلامي را دارد.
وي كه در بدو ورود به مكه مكرمه و با لباس احرام در اين همايش حضور يافته بود گفت:اين سرزمين محور همه فعاليت ها و قوام جامعه اسلامي است و بايد با شناسائي اين ظرفيت ها براي ساماندهي امت اسلامي اقدام نمود.
وي به حضور خواهران طلبه در سرزمين وحي و رسالت تبليغ دين اشاره كرد و گفت: خواهران طلبه به عنوان مبلغان و پرچمداران عرصه جهاد فرهنگي رسالت سنگيني به عهده دارند. رساندن پيام وحدانيت و دعوت به حقانيت وظيفه سنگيني است كه بر دوش تكتك خواهران طلبه و مبلغان ديني نهاده شده است.
وي با اشاره به آيه نفر و پيام آن گفت:به فرموده خداوند متعال مبلغان ديني بايد سه وظيفه هجرت براي تفقه،كسب و فهم علوم و بازگشت و انذار مردم را سرلوحه برنامه هاي خود قرار دهند.
حجت الاسلام والمسلمين بيات افزود:متاسفانه در حوزه هاي علميه به امر تبليغ نگاه تخصصي نشده است و لازم است رشته تخصصي فقه تبليغ به منظور شناسائي محدوده، روشها و ابزار تبليغ با ديده تخصصي فقهي ايجاد شود.
گفتني است در اين نشست تعدادي از خواهران طلبه به بيان خاطات خود از تشرف به اين سفر و قرائت دلنوشته هاي خود پرداختند.
اخبار مرتبط:
گزارش تصويري از همايش روحانيون در مدينه منوره
عمره ، فرصتی بی بدیل برای تبلیغ آموزه های دینی