حجه الاسلام والمسلمین قاضی عسکر:بعثه مقام معظم رهبری جایگاه رفیعی دارد

معاون آموزش و پژوهش بعثه مقام معظم رهبری در جمع اعضای بعثه رهبری در مکه مکرمه از مسئولان خواست در تعامل با مردم، جلب رضایت و ارتباط نزدیک آنها با بعثه را مدنظر قراردهند.
به گزارش روابط عمومي بعثه مقام معظم رهبري در مكه مكرمه حجه الاسلام والمسلمين قاضي عسكر كه در جمع اعضاي بعثه مقام معظم رهبري سخن مي گفتخاطر نشان ساخت: آن عملي ماندگار و باعث رشد و ترقي مي شود كه با خلوص نيت و جهت رضايت خداي متعال باشد.
وي هدف از سفر خود به حرمين شريفين را شناسائي مشكلات و موانعي كه در ابنداي راه وجود دارد عنوان كرد.
حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسكر همچنين توسعه كار فرهنگي در بين زائران را مورد تاكيد قرار داد.
معاون اجرائي بعثه مقام معظم رهبري نيز در اين جلسه از تجربيات چند ساله اش در اين مجموعه مقدس ياد كرد و كار براي رضاي خدا و صميمت را دو شرط اصلي پيشرفت در برنامه ها دانست و افزود اگر با صفا و صميمت كار كنيم كارها بركت و رشد پيدا مي كند.
مجيد آخوندزاده از همكاران خود خواست الگوي مناسب نسبت به همكاران ستاد،دفتر نمايندگي و مديران ثابت باشند و با تواضع و روي باز با آنان برخورد نمايند.
در اين جلسه حجه الاسلام و المسلمين بيات مسئول دفتر نمانيدگي بعثه مقام معظم رهبري در عربستان از حسن توجه نمايندگان آيت ا... ري شهري جهت بررسي مسائل و مشكلات اجرائي و فرهنگي زائران نيز قدرداني و تشكر كرد.