معاون اجرائی بعثه مقام معظم رهبری:امسال عملیات اجرائی بعثه روان‌تر از سالهای گذشته بوده است

حاج مجید آخوندزاده معاون اجرائی بعثه مقام معظم رهبری در پایان سفربه مدینه منوره اهداف و نتایج حضور در این شهر را اعلام کرد.

حاج مجید آخوندزاده در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی حج در مدينه منوره گفت:در پی مصوبه شورای عالی حج و به دستور نماینده محترم ولی فقیه در امور حج و زیارت، جهت ارزیابی و رسیدگی به نیازهای بعثه مقام معظم رهبری به همراه معاون محترم آموزش و پژوهش بعثه روز سی‌ام اسفندماه عازم مدینه منوره شدیم.
وی افزود :در چند روز گذشته از بخش‌های مختلف بعثه بازدید و نسبت به رفع مشكلاتی كه امكان حل آنها در اینجا وجود داشت اقدام كردیم.
اخوندزاده خاطرنشان كرد:برخی نیازمندی‌های سخت‌افزاری نیاز به بررسی كارشناسانه دارد كه در اولین فرصت در ایران انجام و نسبت به رفع آنها اقدام خواهیم كرد.
وی با تقدیر و تشكر از زحمات همه اعضای بعثه مقام معظم رهبری گفت : در طی روزهای نخست راه اندازی دفتر بعثه در مدینه، همه اعضای فرهنگی و اجرائی بعثه تلاش چشمگیری داشتند و باید گفت نسبت به سال گذشته شاهد ارتقاء كمی و كیفی كارها بوده ایم و عملیات اجرائی بعثه در امسال روانتر از سال‌های گذشته بوده است.
وی افزایش تبلیغات فرهنگی در محل اسكان زائران ایرانی را بسیار ضروری ارزیابی كرد و گفت : با هماهنگی‌های صورت گرفته مسئله تبلیغات فرهنگی در هتل ها را افزایش خواهیم داد و البته این مسئله نیاز به همكاری همه بخش‌های بعثه و ستاد مدینه دارد.
معاون اجرائی بعثه مقام معظم رهبری تعامل با ستاد مدینه را خوب ارزیابی كرد و گقت:با ستاد مدینه تعامل بسیار خوبی داشته ایم و از مسئولان ستاد مدینه بویژه جناب آقای شرافتی نهایت تقدیر و تشكر را داریم.
وی به تلاش های مضاعف اعضای ستاد مدینه اشاره كرد و گفت: ستاد مدینه تمام تلاش خود را جهت رفاه حال زائران ایرانی انجام می دهد و حتی برای زائرانی كه خارج از سیستم حج و زیارت و به صورت آزاد به عربستان سفر كرده‌اند نیز امكانات مورد نیاز را فراهم كرده است.
وی در پایان گفت : در مسئله تغذیه برخی كاستی ها وجود دارد كه با تهیه گزارشی برای نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت امیدواریم این مشكل هرچه زودتر برطرف شود.


| شناسه مطلب: 24433